CINQ Club de Plage

Rockanje

CINQ Club de Plage in Rockanje

CINQ Club de Plage, mooie locatie aan het strand van Rockanje

Gelegen aan het brede zandstrand in het Zuid-Hollandse Rockanje springt het nieuwe, meerdere verdiepingen tellende CINQ Club de Plage meteen in het oog. Door verschillende terrassen op diverse niveaus, met ook een exclusief VIP-dakterras, biedt CINQ ruime mogelijkheden voor exclusieve evenementen.

CINQ beschikt over vier verschillende bars, waarvan er 3 buiten zijn en 1 binnen. De 3 buitenbars zijn verdeeld over het dakterras, het ‘begane grond’ terras en op -1, aan het strand. Zo kunnen wij diverse groepen een exclusieve eigen bar bieden bij een exclusief gereserveerd terras.

Design van Eric Kuster zorgt in deze locatie van de Restaurant Management Group voor een hip en trendy interieur met smaakvolle eyecatchers. Zowel binnen als buiten bieden de comfortabele stoelen en kussens een prima plek om lekker te genieten van een glaasje, met meer privacy in de exclusief af te huren loungehoeken. Op niveau genieten van een prachtige zonsondergang!

CINQ beschikt over verschillende terrassen en een binnen gedeelte. De vier verschillende bars, verdeeld over de diverse terrassen en natuurlijk één binnen, bieden de mogelijkheid om aan verschillende groepen een exclusieve bar bij een exclusief gereserveerd terras of binnen gedeelte aan te bieden. De locatie exclusief biedt ruimte aan 1200 personen, maar de exclusieve terrassen zijn te reserveren voor kleine gezelschappen vanaf 20 personen. Voor kleinere groepen reserveren wij graag een deel voor u.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Strandpaviljoens, Discotheken / Clubs
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Swinsedreef 28, 3235 AR
Plaats Rockanje
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook