de Ruyterhof

Rijsbergen

de Ruyterhof in Rijsbergen

Welkom,Op iets meer dan een steenworp van de Belgische grens, zowat onder de rook van Breda en prachtig verscholen onder de loofbomen vooraan in het landelijke Rijsbergen, ligt Restaurant & Partycentrum De Ruyterhof. Eigenaar-echtpaar Peter en Marianne Reiters hanteren er een zeer geslaagde formule, gebaseerd op de combinatie van echte Brabantse gastvrijheid met een kwalitatief hoogstaande keuken die uitsluitend werkt met dagverse producten, bij voorkeur afkomstig uit de eigen regio

De eerlijke en smaakvolle gerechten zijn duidelijk Frans georiënteerd maar wel met een uitdagende knipoog naar de Italiaanse, de oosterse en Zuid-Amerikaanse keuken. Ze worden u op een uiterst vriendelijke wijze geserveerd, evenals het mooie glas wijn dat met grote kennis van zaken kan worden aanbevolen.

De Ruyterhof biedt een breed scala aan activiteiten en mogelijkheden. Of het nu gaat om een echt smakelijke kop koffie op het ruim bemeten en sfeervolle terras, om een, dinnerparty of themafeest (zakelijk of met vrienden) in één van de fraai ingerichte zalen met open haard, om een aangeklede wijnproeverij, of om een meer dan voortreffelijk diner in het restaurant, één ding is duidelijk: bij De Ruyterhof zit u op rozen.

Brabantse gastvrijheid

Bent U op zoek naar een adres in Noord-Brabant met de bekende Bourgondisch Brabantse gastvrijheid, dan komt u vanzelf terecht bij De Ruyterhof in Rijsbergen, onder de rook van Breda. Voor Uw diner, receptie, bruiloft, vergadering of product presentatie verzorgt De Ruyterhof een perfecte invulling.
Dat doen we op de eerste plaats met heerlijk eten, ambachtelijk en met liefde bereid van mooie verse producten. Met daarnaast de verschillende sfeervolle ruimtes met open haarden en eigen terras zorgen eigenaren Peter & Marianne Reiters samen met hun staf er voor dat U en Uw gasten het helemaal naar hun zin hebben.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Hogestraat 22a, 4891 CB
Plaats Rijsbergen
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook