Hotel Conferentiecentrum Boschoord

Oisterwijk

Hotel Conferentiecentrum Boschoord in Oisterwijk

Achter de sfeervolle gevel vindt u een gerieflijk hotel. Wij bieden u comfortabele zalen aan voor het beleggen van vergaderingen en het houden van een cursus of conferentie. In de vergaderruimten bevinden zich alle essentiële benodigdheden om elke zakelijke bijeenkomst goed te ondersteunen. Zo is er bijvoorbeeld op de gehele lokatie (en terras) draadloos internet.Omdat het hotelcomplex in een prachtig natuurgebied gesitueerd is, ligt het voor de hand dat dit element is meegenomen in diverse toeristische arrangementen. Deze leiden u dan ook door een ongerept landschap waarbij u volledig kunt genieten van de omgeving.  

Zalenbeschrijving:
Of u nu met een grote of kleine groep bent, Boschoord staat erom bekend een intieme sfeer te bewaren. We hebben verschillende zalen ter beschikking.

U kunt de zalen laten inrichten zoals u wilt: theater, cabaret of een u-vorm. Ook kunt u kiezen voor een arrangement.

In alle zalen bevinden zich een koelkast en een kluis voor persoonlijke eigendommen. Ook zijn de zalen standaard uitgerust met een overheadprojector, flip-over en een whiteboard met stiften. Alle zalen hebben daglicht, zijn comfortabel ingericht en zijn rolstoeltoegankelijk.

Onze grootste zaal is de Staalbergvenzaal, vanuit deze zaal kunt u direct naar buiten het bos in. De maximale bezetting is 120 personen (theateropstelling).


 
Parkeren:
Gratis parkeergelegenheid

 
Catering:
Vaste catering

 
Ligging:
Net buiten Oisterwijk, verscholen tussen het groen, ligt Boschoord.

Trefwoord
Rruimte, borrel, diner, buffet, vergaderen, vergadering, seminar, training, business event, zakelijke meeting, product presentatie, lokatie, accomodatie, accommodatie, zaal, personeelsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfs party, partij, congres, kick-off, congreslocaties, bedrijfsfeest, productpresentatie, ruimte huren, zalenverhuur, bijzondere locatie, conferentieruimte, evenementenlocatie, zalenverhuur, zaalverhuur, vergaderzaal, vergaderlocatie, congreszalen Noord Brabant.


 
Minimaal aantal personen:
2

 
Maximaal aantal personen:
150
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Hotels, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Gemullehoekenweg 143, 5062 SB
Plaats Oisterwijk
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook