Sanadome

Nijmegen

Sanadome in Nijmegen

Met 9 moderne vergaderzalen met daglicht biedt Scandic Sanadome Nijmegen tot maximaal 240 personen vergaderfaciliteiten. Uiteraard kunnen wij inspelen op alle mogelijke technische wensen. Het all in 'Scandic Meeting' concept is duidelijk en herkenbaar met speciale aandacht voor 'Healthy breaks'. Tevens is in al onze zalen gratis Hi-speed Wireless internet beschikbaar. 

Scandic Sanadome Nijmegen is een officieel 'Erkend Congresbedrijf', geclassificeerd met 5 hamers. Dit betekent dat onze kwaliteit van dienstverlening en omvang van voorzieningen voor u als opdrachtgever inzichtelijk zijn. Het aantal hamers geeft het niveau van classificatie weer en kan variëren van 1 tot en met 5 hamers. Wilt u weten aan welke kwaliteitsnormen ons bedrijf voldoet? De normen kunt u naslaan op www.vergaderhamer.nl

Bovendien beschikken we over een Boardroom voorzien van Boardroom tafel met breedband internetaansluiting (vast en draadloos), luxe vergaderfauteuils, geïntegreerd projectiescherm, beamer, visualizer, Dolby Surround System en kleuren- & aromatherapie. Alle apparatuur en verlichting zijn centraal regelbaar met één afstandbediening. De Boardroom beschikt over daglicht en is volledig te verduisteren.

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze Conference & Banquet afdeling:Telefoon:
Fax:
Email: 024 - 359 72 04 / 08
024 - 359 72 73

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Weg door jonkerbos 90, 6532 SZ
Plaats Nijmegen
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook