Hotel Brasserie De Keizer

Gemert

Hotel Brasserie De Keizer in Gemert

Eten met een keizerlijk tintje...In het prachtig gerenoveerde Hotel-Brasserie De Keizer, wordt de authentieke warme sfeer van vroeger gecombineerd met de luxe en comfort van vandaag. De brasserie is ingericht in de Engelse stijl met een openhaard en een royale bar. De uitgebreide lunch- en dinerkaart, aangevuld met wekelijks wisselende specialiteiten, biedt voor elk wat wils.Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur voor lunch, diner, een kopje koffie met een heerlijk stuk gebak of voor het drinken van een borrel bij de openhaard of aan de bar.Naast onze Brasserie beschikken we over een drietal zalen die gelegenheid bieden voor het houden van feestelijke en zakelijke ontmoetingen tot 450 personen. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner, bedrijfsfeest, borrel, jubileum, bruiloft of vergadering. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina zalen. 

Wij beschikken over een drietal zalen, die gelegenheid bieden voor feestelijke en zakelijke ontmoetingen tot 450 personen. U kunt bij ons terecht voor een diner of buffet voor een groter gezelschap, voor een bedrijfsfeest, borrel, jubileum, bruiloft, vergadering of condoleances.

Het leveren van de beste kwaliteit is ons uitgangspunt. Wij verzorgen uw bijeenkomst geheel naar uw wens.

Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze zaal.
 

De zalen

Ons pronkstuk is de warm aangeklede Ridderzaal. Dit is een zaal met twee etages en unieke kroonluchters. De zaal biedt ruimte aan ongeveer 200 personen. De Gildezaal en Kroonzaal zijn ideaal voor kleinere zakelijke bijeenkomsten of besloten diners. Alle zalen beschikken over (aansluiting voor) diverse audiovisuele apparatuur.

De mogelijkheden

De mogelijkheden bij Brasserie de Keizer zijn onuitputtelijk... Een etentje voor een klein gezelschap, een bruiloft, een receptie? Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn, en zetten de kosten voor u op een rijtje.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Hotels
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Ridderplein 3, 5421 CV
Plaats Gemert
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook