Cocody Partycentrum

Geldrop

Cocody Partycentrum in Geldrop

Een ruime zaal gelegen aan de voorzijde van het gebouw met een groot prive terras aan het water. Opvallende details: grote raam partijen aan alle kanten van de zaal hierdoor heeft u een optimaal uitzicht over het water en een mooie lichtinval.Deze zaal wordt gekenmerkt door een bijna op ware grote print van de nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Het terras is aangekleed met palmbomen,lounge banken en heeft een strakke moderne uitstraling.Voor feestavonden is de zaal standaard ingericht met moderne licht en geluidstechnieken, de ideale zaal voor een spetterend feest, een uitgebreid diner of een aangeklede receptie. Zaal 1 kan gekoppeld worden aan zaal 2 en/of 3 waardoor 1 zeer grote zaal ontstaat. 

Cocody Partycentrum: Een prachtige locatie voor de mooiste dag van je leven!

Cocody Partycentrum is gelegen in de schitterende omgeving van recreatiegebied ‘De Smelen’ een prachtig pand direct aan het water. Wij beschikken over mooi ingerichte zalen, deze zijn voor zowel grote als kleine groepen ideaal geschikt. Door de vele ramen kunt u genieten van het uitzicht op het water. Ook het buitenterras aan het water kan bij mooi weer, door u en uw gasten gebruikt worden.

De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin of in de speelkelder. Wij beschikken over ultramoderne licht- en geluidssystemen, die diverse sferen kunnen creëren.

Partycentrum Cocody heeft een persoonlijke aanpak, waarin de wensen van het bruidspaar centraal staan! Met de nodige ‘Brabantse gastvrijheid’ gaan we, samen met u, zorgen voor een perfecte trouwdag die op uw wensen is afgestemd.

Hieronder krijgt u een indruk van onze prijzen. Wilt u een uitgebreide beschrijving van al onze arrangementen reageer dan via de contact knop op deze website, we sturen u dan zo snel mogelijk alle arrangementen per e-mail toe. Voor een afspraak en een vrijblijvende offerte op maat, e-mail of bel ons via tel nr 040-2868046.

Een sfeervol 3 gangen huwelijksdiner vanaf €26,50 pp
Een aangeklede receptie vanaf €8,50 pp
Hapjesarrangement: hapjes, drankjes (koffie/thee-bier-fris-wijn-mix drankjes) voor 4,5 uur €26,50 pp
Buffetarrangement: uitgebreid warm/koud buffet,drankjes voor 4,5 uur €37,00 pp
Dit is maar een klein gedeelte van ons assortiment, voor een uitgebreid overzicht e-mail ons en we sturen u alle arrangementen toe. Voor een afspraak en een vrijblijvende offerte op maat, e-mail of bel ons via tel nr 040-2868046. Ook goed om te weten wij berekenen geen aparte zaalhuur, deze is bij de prijs van de arrangementen inbegrepen.Wij doen ook suggestie's op het gebied van:

De Bruidstaart
DJ/Band
Entertainment
Trouwauto
Perfecte zaalindeling
Champagnetoren
Samen met u zorgen wij ervoor dat uw trouwdag de perfecte dag van uw leven wordt in het sprookjesachtige decor van Cocody Partycentrum! Bel ons gerust voor een afspraak, zodat wij alles stapsgewijs met u door kunnen nemen.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Zwembadweg 15, 5663PL
Plaats Geldrop
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook