Van Cappellenhuis

Capelle aan den ijssel

Van Cappellenhuis in Capelle aan den ijssel

Als je het Van Cappellenhuis binnenkomt valt gelijk op dat er er met veel plezier gewerkt en genoten wordt in dit prachtige Rijksmonument. het is met zorg en veel smaak gerestaureerd en ingericht waarbij ook de moderne faciliteiten niet ontbreken.

Sinds de opening door minister-president Balkenende in september 2007 zijn we gestart met een afwisseld cultureel programma zoals concerten, voorstellingen, lezingen en andere activiteiten. Genieten van de zon bij de monumentale indrukwekkenden rode beuk in de tuin aan de Hollandsche IJssel is een aanrader. Ook kun je er trouwen, vergaderen, presentaties organiseren etc. waarbij gebruik gemaakt kan worden van de verschillende uitgebreide en moderne technische faciliteiten.


Trouwen in het Van Cappellenhuis is een persoonlijke gebeurtenis wat de mooiste dag van je leven moet worden. Het wettelijk deel van het huwelijk heeft een vast programma. De verloop van de huwelijksvoltrekking kan geheel ingevuld worden naar eigen wens. In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden en de dag doorgesproken zodat het precies zo loopt als jullie in gedachten hebben.

De trouwplechtigheid kan plaatsvinden in de Van Cappellenzaal (63 zitplaatsen), de Regentenkamer (26 zitplaatsen) of bij mooi weer in de tuin (100 zitplaatsen). Na de plechtigheid kan er champagne gedronken worden in de galerie of in de tuin. Ook is het mogelijk om een uitgebreid buffet of diner te serveren. We werken daarvoor samen met een aantal vaste cateraars.

Het Van Cappellenhuis is gesitueerd aan IJsselzijde van de dijk in het historische centrum van Capelle aan den IJssel. Voor de deur kan niet worden geparkeerd, maar in de directe omgeving is er wel voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
 

Het Van Cappellenhuis is tevens per boot te bereiken.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Dorpsstraat 164, 2903 LB
Plaats Capelle aan den ijssel
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook