De Witte Brug

Boxmeer

De Witte Brug in Boxmeer

Lekker eten bij de Witte BrugWilt u een avondje lekker uit eten, genieten van een heerlijke lunch of bent u toe aan een kopje koffie in een ontspannen sfeer, het kan allemaal. Wij beschikken over gevarieerde à la carte gerechten en een veelzijde lunchkaart. Daarnaast presenteren wij ons regelmatig wisselende specialiteitenbord 

Welkom bij de Witte Brug

De Witte Brug is een sfeervol restaurant en zalencentrum nabij de afrit Boxmeer van de snelweg A73. De Witte Brug beschikt over één grote zaal met een ruim terras en meerdere kleine zalen, eveneens met een eigen terras. De zalen samen bieden ruimte aan feesten tot ongeveer 350 personen. Dankzij ons grote buitenterrein [wij beschikken over een grote parkeerplaats, grasveld en ruim terras] zijn er bij ons veel leuke buitenaktiviteiten mogelijk.

Veel mogelijkheden

Een bruiloft of een personeelsfeest, een uitgebreid diner of een stamppotbuffet, een gezellige borrel of een kompleet [door u zelf bedacht] themafeest, het is allemaal mogelijk bij de Witte Brug in Boxmeer.

 

Wij geven u op deze website een ruim overzicht van wat de Witte Brug u allemaal te bieden heeft. Kijkt u er maar eens rustig doorheen. Mocht u na het zien van de uitgebreide informatie toch nog vragen hebben, dan kunt u ten alle tijden, natuurlijk geheel vrijblijvend, kontakt met ons opnemen.


 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Sint anthonisweg 63, 5831 AD
Plaats Boxmeer
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook