Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Zwolle

Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle in Zwolle

Als het gewoon goed geregeld moet zijn. Voor elke bijeenkomst. Groot, klein, zakelijk of feestelijk. Uw evenement is bij ons in goede handen. Maak het onvergetelijk bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, de locatie voor congressen, evenementen, trainingen en vergaderingen in Noord-Oost Nederland. Pal tegenover het (intercity) station gelegen, op nog geen 60 stappen lopen en binnen 8 minuten vanaf de snelweg. Of u nou met 2 of 1250 personen komt. Wij zorgen voor een warm onthaal. Bij ons is alles mogelijk, wij borrelen van de ideeën.

Een evenement of een feestje. Gasten komen binnen en voelen zich welkom. Vereerd misschien wel. De sfeer, de ruimte, het eten, de bediening, het entertainment: alles moet precies kloppen om die onvergetelijke indruk achter te laten. Of het nou gaat om een bedrijfspresentatie, personeelsfeestje, klantendag, theatervoorstelling of een filmavond. Als u bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle in huis bent zullen we er alles aan doen om u in de watten te leggen! Want regelen vinden wij een feestje.

Heel bijzonder is onze theaterzaal met haar flexibele opstelling en sfeervolle uitstraling. Met LED-verlichting dompelen we de zaal onder in elke gewenste kleur en sfeer. Professioneel geluid en een vast podium maken deze zaal compleet! En we hebben nog véél meer ruimtes. In alle afmetingen. Indrukwekkend groot of intiem klein. We laten u graag de mogelijkheden zien en organiseren met u mee. Samen maken we het onvergetelijk!

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle ligt pal tegenover het (intercity) station van Zwolle op nog geen 60 stappen lopen. Daarnaast is de locatie ook ideaal bereikbaar met de auto, op nog geen 8 minuten rijden vanaf de snelweg (A28) en parkeren doet met direct naast of tegenover de locatie

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Beursgebouwen, Restaurants, Theaters en schouwburgen, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen
Aantal zalen
Voorzieningen Restaurant
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, strak
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, tegenover (intercity) station
Parkeergelegenheid Betaald parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag hele dag (op aanvraag)
Dinsdag hele dag (op aanvraag)
Woensdag hele dag (op aanvraag)
Donderdag hele dag (op aanvraag)
Vrijdag hele dag (op aanvraag)
Zaterdag hele dag (op aanvraag)
Zondag hele dag (op aanvraag)
Adresgegevens
Adres Stationsplein 1, 8011 CW
Plaats Zwolle
Telefoon 038 426 02 60
Website Bezoek website
Facebook