Lumen Hotel & Events

Zwolle

Lumen Hotel & Events in Zwolle

Lumen Hotel & Events is dé alles onder één dak locatie van de Zwolse regio. De directie van Hotel Lumen, Chris Lindeboom en Patrick Bruins is hier in 2006 geland en hebben eerst het hotel opgebouwd. Niet veel later zijn hier het event center, de business club, skyboxen en de publieksruimtes van PEC Zwolle bijgekomen, een inspirerende omgeving voor het creëren van een bijzondere beleving. Trots presenteren wij ons vanaf nu onder de naam Lumen Hotel & Events.

Bij Lumen ontvangen we gasten voor een zakelijke overnachting, een relaxed weekendje weg, een bedrijfstraining, een meerdaags congres, een dag vergadering, een huwelijksfeest, een snelle lunch, een culinair avondje uit, een kop koffie in de lounge, voor een flexibele werkplek of tijdens een thuiswedstrijd van PEC Zwolle in de Business ruimtes of bij een verkooppunt in het MAC3PARK Stadion. Ongeacht de aanleiding of reden van het bezoek willen we onze gasten ons speciale gevoel van gastvrijheid laten ervaren. Lumen Hotel Ons 4 sterren hotel met 125 kamers, indrukwekkend Atrium en ruime Bluefinger Lounge is de voordeur van Lumen Hotel & Events. Myriam Deelen is als Hotelmanager het gezicht van het Hotel. Lumen Events Met 28 verschillende ruimtes, het Centrale Plein met een capaciteit tot 1750 gasten, meeting rooms met zicht op het veld van PEC Zwolle en ons zeer ervaren team ontvangen we elke dag onze gasten in een dynamische omgeving. Waar Ron Akkermans verantwoordelijk is voor alle operationele zaken, zijn Sylvia Oosterloo, Gerika Lubbinge en Paula Wiersma uw aanspreekpunt voorafgaand aan uw meeting of event. Bluefinger Restaurant Bij Lumen Hotel & Events zijn we enorm blij dat we met het Bluefinger Restaurant een waardevolle aanvulling hebben. Overdag gebruiken onze hotelgasten het uitgebreide ontbijtbuffet, in de middag een gevarieerd en wisselend lunchbuffet of lunchkaart voor wie dat wenst. In de avond wordt er naast de menukaart een wisselend Chef’s menu geserveerd. Bastiaan Pruijssen is sinds 2015 chef-kok, Rik Voortman is als Restaurant Manager verantwoordelijk voor de ‘zwarte brigade’. Dé locatie voor u! ‘Bij Lumen draait alles om u als gast, het gaat niet om het welkom voelen maar om het welkom zijn. Ik wil graag dat alle gasten meer dan tevreden zijn’. Alle activiteiten die we aanbieden bij Lumen Hotel & Events vallen samen bij Jaap Zijffers die zich bezighoudt met de verdere uitbouw van onze relaties. ‘Lumen kan voor onze gasten een comfortabel bed zijn of juist de locatie zijn waar een bedrijf haar relaties ontvangt voor een zakelijk evenement, voor ons is het de uitdaging om elke gast met dezelfde aandacht een geweldig verblijf te bieden’.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen 500-5000 personen
Locatie type Beursgebouwen, Restaurants, Hotels, Boardrooms en lofts, Congres- en vergaderlocaties, Industriële locaties, Partycentra, Sportaccommodaties, Studio en concertlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen, Eigen installatie, In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer In een dynamische omgeving ontvangen we onze gasten bij lumen hotel & events, wat is gevestigd is in het stadion complex waar pec zwolle speelt. sportieve omgeving ideaal gelegen dicht bij uitvalswegen en goed bereikbaar!
Toegankelijkheid Via de entree van hotel lumen zijn alle ruimtes goed bereikbaar! alle ruimtes zijn te bereiken per trap én lift.
Parkeergelegenheid Met ruim 1250 parkeerplaatsen is er altijd plek! uitrijkaart bieden we graag aan!
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Geopend!
Dinsdag Geopend!
Woensdag Geopend!
Donderdag Geopend!
Vrijdag Geopend!
Zaterdag Geopend!
Zondag Geopend!
Adresgegevens
Adres Stadionplein 20, 8025 CP
Plaats Zwolle
Telefoon 088147147
Website Bezoek website
Facebook https://nl-nl.facebook.com/hotellumen