De Proosdij

Zwolle

De Proosdij in Zwolle

De Proosdij is een party-plek bij uitstek. Werkelijk niets is ons te gek! Gebruikelijke activiteiten als recepties, personeelsbijeenkomsten, bedrijfsparty's, buffet- en dinerparty's, evenementen en bruiloften behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Maar heeft -of wilt- u een ander leuk idee, dan is de kans heel groot dat we ook dat tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen!

Arrangementen

De Proosdij is een partyplek bij uitstek. Naast de gebruikelijke activiteiten is het zeer goed mogelijk dat wij uw eigen idee tot in de puntjes kunnen verzorgen. Daarbij bepaalt alleen uw eigen fantasie de grens.

Alle faciliteiten zijn aanwezig om elke activiteit tot een succes te maken. De mooie Argentijnse bar uit 1901 en een prima geluidsinstallatie. Met speciaal licht en de sfeervolle kroonluchters kunnen we elke feestdecor creëren dat uw wenst.
Onze servicegerichte medewerkers laten u genieten van spraakmakende culinaire hoogstandjes. In onze eigen keukens bereiden professionele koks onder leiding van Hans Borrel uw hapjes, buffetten of diners.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Bethlehemkerkplein 35, 8011PH
Plaats Zwolle
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook