Sculpture Park Zuidlaren

Zuidlaren

Sculpture Park Zuidlaren in Zuidlaren

Hét Evenementen centrum van het noorden. Het gerenommeerde evenementencomplex de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren heeft medio 2009 opnieuw haar deuren geopend. Met de heropening van het grootste evenementencomplex in de Provincie Drenthe kan de regio zich weer opmaken voor spraakmakende evenementen in dit gezellige complex aan de rand van het toeristische dorp Zuidlaren. Met een vloeroppervlakte van ruim 15.000 m2 verdeeld over drie grote hallen biedt de Prins Bernhardhoeve Zuidlaren onbegrensde mogelijkheden voor o.a. sportevenementen, concerten en bedrijfsfeesten. Maar ook feestelijke bijeenkomsten als openingen, recepties en meer zakelijke ontmoetingen komen uitzonderlijk goed tot hun recht in de Prins Bernhardhoeve Zuidlaren.

 Een bruisend concert of theatervoorstelling met een uitzinnige, kleurrijke menigte of een strak georganiseerd congres voor het bedrijfsleven of duizenden konijnen, hoenders en siervogels tijdens de grootste kleindierenshow van Nederland. De beste ruiters uit de hele wereld met hun toppaarden op het Internationale Jumping Indoor Zuidlaren of de wielercoureurs op hun stalen ros tijdens de Zesdaagse van het Noorden?

De mogelijkheden zijn grenzeloos. Laat u inspireren door de immense ruimte van Sculpture Park Zuidlaren; laat de oppervlakte, de ligging en de omgeving uw creativiteit uitdagen voor het organiseren van een evenement waarover nog lang gesproken zal worden.

Graag denken wij met u mee; wij zien alleen mogelijkheden, geen beperkingen. Zie de volgende voorbeelden ter inspiratie:

Sport
Sportdagen, sportevenementen, toernooien, schoolsportdagen, introductiedagen, kampioenschappen.

Cultuur
Theater, dans, cabaret, demonstraties, workshops.

Muziek en Evenementen
Feesten, Concerten, Taptoes, korenfestival, modeshows,Vlooienmarkten/braderieën, veilingen, kermissen, circussen, dans-contests, line dance demonstraties, Latin dansfestijnen.

Business Events
Congressen, symposia, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, survival en teambuilding.

Kom eens een kijkje nemen in de hallen van Sculpture Park Zuidlaren om uw fantasie de vrije loop te laten. Wij denken graag met u mee!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Restaurant, expositie, speelhal,
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Gratis parkeren voor de deur
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag 12:00-17:00
Donderdag 10:00-17:00
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 10:00-17:00
Adresgegevens
Adres Hanekamp 3, 9737AS
Plaats Zuidlaren
Telefoon 050-4096900
Website Bezoek website
Facebook