Lake7 Partyzaal

Zevenhuizen

Lake7 Partyzaal in Zevenhuizen

Deze party/feest zaal in Ibiza stijl, gelegen aan (met uitzicht over) de Zevenhuizerplas is tevens voorzien van zandstrand. Schitterende lokatie voor trouwfeesten,, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Ook zonder HoReCa te huren.

Lake 7 is met haar unieke ligging aan de Zevenhuizerplas de ideale locatie voor uw huwelijksfeest. Natuurlijk ook voor jubilea, vieringen en partijen van 50 tot 200 personen, we richten het zo in dat het altijd gezellig is.

Alle faciliteiten voor een geslaagd feest zijn onder handbereik; grote parkeerplaats voor uw gasten, leuke zaal met uitzicht over de Zevenhuizerplas en groot terras, feestverlichting, dansvloer, geluidsinstallatie, catering van kleine hapjes tot en met compleet diner. Wellicht belangrijker nog, wij hebben alle ervaring in huis, ideeën en tips, om elk feest te laten slagen.

So much more to enjoy...

Lake7 is gesitueerd in een rijk recreatiegebied waar het hele jaar door voor het hele gezin een waar dagje uit is. In huis beschikken we over o.a. 4 kunststofbowlingbanen, een sfeervol restaurant waar u a la carte kunt eten, steengrillen, gourmetten of gezellig barbecuen. Op het terrein vindt u tennisbanen en natuurlijk de plas met vele recreatieve mogelijkheden.

Enjoy the moment
Graag verwelkomen wij u in Lake 7. Informeer naar de mogelijkheden en u zult ontdekken hoeveel er kan. Ons plezier is om u en uw gezelschap een paar heerlijk gezellige uurtjes te geven.

Tot ziens in Lake 7.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras, Strand, Trouwzaal (of op strand), Bar,
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Mooie partyzaal in ibiza style, kijkt uit over de zevenhuizerplas.
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk,
Parkeergelegenheid Gratis parkeerplaats.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09.00-01.00
Dinsdag 09.00-01.00
Woensdag 09.00-01.00
Donderdag 09.00-01.00
Vrijdag 09.00-01.00
Zaterdag 09.00-01.00
Zondag 09.00-01.00
Adresgegevens
Adres Strandweg 23, 2761DM
Plaats Zevenhuizen
Telefoon 010-4201115
Website Bezoek website
Facebook