De Zwanenhof

Zenderen

De Zwanenhof in Zenderen

Trainen en opleiden, kennis uitwisselen, nieuwe ideeën vormgeven, geïnspireerd raken: bij de Zwanenhof heeft u de ruimte. Onze accommodatie is eenvoudig en sfeervol. Het grote en gezellige huis heeft alle comfort en beschikt over de nodige faciliteiten voor een succesvol verblijf. Wij komen, waar nodig, aan uw specifieke wensen tegemoet en denken graag met u mee. Behalve conferentiezalen hebben wij ook een mooie kapel, geschikt om lezingen te geven voor een groter publiek. U overnacht in eenvoudige kamers met douche en toilet. De kamers bieden uitzicht op de tuin. In de mooie tuinzaal – met terras – kunt u, genietend van een kop koffie of thee even bijpraten, of lekker naborrelen aan de bar. U heeft hier uitzicht op onze prachtige kloostertuin, waar u heerlijk kunt wandelen en, als het weer het toelaat, ook in groepjes kunt werken. De Zwanenhof is gelegen in de vrije natuur. Ook daar kunt u, op de fiets of te voet, alle kanten uit.

Zalen

De Zwanenhof beschikt over 7 conferentiezalen, 56 kamers, een multifunctionele kapel die buitengewoon geschikt is voor lezingen en seminars en ook een mooie meditatieruimte.

Ook is er een tuinzaal met terras en uitzicht op de kloostertuin. In totaal kunnen er 78 personen overnachten.

In en om het huis zijn alle faciliteiten aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast parkeergelegenheid is er een lift en een invalideningang.
 

Eten & drinken

Onze twee koks zorgen voor altijd versbereide maaltijden, waarbij ze graag gebruikmaken van de seizoensproducten die het Twentse land te bieden heeft.

Volgt u een speciaal dieet of eet u vegetarisch? Onze koks willen u graag het beste voorzetten. Laat het ons even weten.

De maaltijden worden geserveerd in onze sfeervolle tuinzaal.

 

Trouwen

Trouwen….een moment om samen bij stil te staan. Waar kan dat beter dan in een ambiance waar het lijkt alsof ook de tijd heeft stilgestaan. Bezinningscentrum de Zwanenhof herbergt reeds sinds 1927 een sfeer van inspiratie en gastvrijheid.

Elkaar het ja-woord geven in de prachtige oude kapel. Dit bijzondere moment vastleggen in de mooie kloostertuin met zijn speciale intieme hoekjes….

Het oude retraitehuis biedt de gelegenheid om in een bijzondere spirituele omgeving het huwelijk te laten voltrekken.

Een plek dus om bij stil te staan.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Retraitehuisweg 6, 7625 SL
Plaats Zenderen
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook