Slot Zeist

Zeist

Slot Zeist in Zeist

Slot Zeist is een ideale plek voor een vorstelijk feest, een romantisch huwelijk of een belangrijke vergadering met aanzien. De elegante stijlkamers en de grandeur van het Slot vormen een sprookjesachtig decor voor al uw evenementen. Bovendien ligt Slot Zeist in een prachtige, bosrijke omgeving. Een mooie plek om met uw gasten een wandeling of een fietstocht door Utrechtse Heuvelrug te maken.

U kunt in Slot Zeist terecht voor de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst of de catering voor uw vergadering of bruiloft. Maar ook voor een lekker kopje koffie of een stijlvol diner in de eigen Brasserie. Het Slotbeheer en de Horeca Exploitatie Slot Zeist bieden de gastvrijheid, de catering en de zaalverhuur gezamenlijk aan.

Historie, kwaliteit, service, gastvrijheid en betrouwbaarheid; dat zijn de kernwaarden waarmee Slot Zeist een langdurige relatie met haar klanten, leveranciers en medewerkers op wil bouwen. Als doelstelling wil het slot iedere keer weer een bijzonder evenement organiseren en de verwachtingen van gasten overtreffen.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Zinzendorflaan 1, 3703 CE
Plaats Zeist
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook