Beachclub Take Five

Zandvoort

Beachclub Take Five in Zandvoort

Take Five aan Zee is een uniek jaarrond strandpaviljoen, gelegen op het zuidstrand van Zandvoort. Het gebouw met rondom glazen puien en het terras bieden een prachtig uitzicht over zee.

Het paviljoen bestaat uit drie achthoekige zalen, die multifunctioneel te benutten zijn voor (zaken-)lunches en diners, feesten, bruiloften, bedrijfspresentaties, incentives, vergaderingen e.d. Wij werken samen met evenementenbureaus, waardoor wij in staat zijn een op maat gesneden programma aan te bieden.

De zeezijde van de Noordzaal en de Zuidzaal kan in zijn geheel open gezet worden, waardoor u zich op een overdekt terras waant. De zalen zijn voorzien van internetaansluitingen.De lunch- en dinerkaart zijn van bovengemiddelde kwaliteit. Daarnaast bieden wij lunch- en dinerbuffetten, barbecues, tapas buffet en culinaire borrelhapjes.

Sinds 2003 is het mogelijk in ons paviljoen de huwelijksceremonie te laten plaatsvinden. Zandvoort is zowel per trein, bus als met de auto goed bereikbaar. Parkeerfaciliteiten liggen direct op de boulevard en op Parking Zuid (2000 plaatsen op loopafstand).

Sinds 2003 is het mogelijk om de huwelijksvoltrekking in een van onze zalen te laten plaatsvinden. U hoeft niet naar het stadhuis. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt naar u toe.

Mooier en comfortabeler kan het haast niet: Trouwen, receptie, diner en feest op één locatie.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Strandpaviljoens, Discotheken / Clubs
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Boulevard paulus loot 5, 2042AD
Plaats Zandvoort
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook