Kasteel Woerden

Woerden

Kasteel Woerden in Woerden

Kasteel Woerden biedt u alles wat u van een kasteel verwacht. In het centrum van Woerden. Een vorstelijke omgeving met mooie ruime zalen, een imposant restaurant, een prachtige binnenplaats en een riant terras. Ideaal voor uw lunches, diners, vergaderingen, bruiloften en al uw overige evenementen.

Kasteel Woerden leent zich bij uitstek voor alle soorten festiviteiten: van een intiem diner tot grote feesten tot een bruiloft met 350 gasten, gebruik makend van het terras en de binnenplaats.

Restaurant & Brasserie
Restaurant & Brasserie Wyrda serveert bijzondere gerechten gemaakt met biologische ingrediënten gebaseerd op de oogst van de dag. Onze menukaart wisselt 6 keer per jaar en verrast u met een heerlijk samenspel van smaken en kleuren.
Maar wij kunnen nog veel meer: of het nu om een stijlvol meergangen diner of een stevig winterkostbuffet gaat, de mogelijkheden zijn vele.
U kunt ook binnenlopen voor een heerlijk kopje koffie met taart, huisgemaakte soepen, heerlijke broodjes, verrassende salades of hapjes.

Terras
Op ons prachtige terras, midden in Woerden vindt u een oase van rust . U kunt buiten genieten van het weer onder het genot van een hapje en een drankje of tijdens het schaken.

Vergaderzalen
Kasteel Woerden is dé geschikte locatie voor het houden van vergaderingen, conferenties, seminars, trainingen en bedrijfspresentaties. Onze diverse multifunctionele zalen bieden u een accommodatie op maat in de historische sfeer die het kasteel u biedt. Er zijn diverse zalen beschikbaar die ruimte bieden aan groepen van verschillende omvang.

Trouwen
Op deze bijzondere dag bent u op zoek naar een professionele, persoonlijke invulling. Tot in de puntjes verzorgt en in een eigentijdse ambiance. Kasteel Woerden verzorgt uw bruiloft van 's morgens vroeg tot in de late uurtjes. U kunt bij ons terecht voor uw hele trouwdag hoe groot of klein u deze ook wenst te vieren.
Na de officiële ceremonie is er de gelegenheid voor een hapje en een drankje of een uitgebreid diner gevolgd door een spetterend feest.

Feesten
Iets te vieren? Een jubileum, een verjaardag, een receptie of een knallend personeelsfeest... Kasteel Woerden biedt uitstekende mogelijkheden!
Wij organiseren op maat gemaakte evenementen en verzorgen een perfecte culinaire invulling van uw evenement.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kastelen en landhuizen
Aantal zalen
Voorzieningen Kasteel Woerden heeft een buitenterras op de vestingsmuren, een Restaurant, een Grand Cafe, een binnenplaats, een Middeleeuws gewelf, welke verhuurbaar is en waarin doorgaand internationale fotoexposities gehouden worden.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Kasteel woerden kenmerkt zich door een combinatie van luxe, stijlvol en een mix van authentiek en modern
Toegankelijkheid Kasteel woerden ligt op 300 meter van station woerden, op 3 minuten van de a12 is rolstoeltoegankelijk
Parkeergelegenheid Kasteel woerden heeft eigen parkeerplaatsen en daarnaast veel parkeervoorziening in de directe omgeving.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag vanaf 11.00 uur
Woensdag vanaf 11.00 uur
Donderdag vanaf 11.00 uur
Vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag 11.00 tot 17.00 uur
Adresgegevens
Adres Kasteel 3, 3441 BZ
Plaats Woerden
Telefoon 0348-436000
Website Bezoek website
Facebook