Groepsacommodatie De Eik op Costa del Zeumeren

Voorthuizen

Groepsacommodatie De Eik op Costa del Zeumeren in Voorthuizen

De Eik is een mooi ruim huis, gelegen aan het recreatiegebied Zeumeren Leisurelands Voorthuizen. De ideale plek voor uw feest, party, familiefeest, reünie, enzovoort.

Voor uw familiefeest, personeels-uitje, reünie, schoolkamp, introductiekamp, vereniging, kerk-kamp, vrienden-(dinnen) weekend is ons huis de Eik een ideale en fijne locatie. U kunt bij ons een compleet dag-arrangement bestellen. Met of zonder activiteiten. Overnachting in onze huizen of groepstenten is ook mogelijk. Het recreatiegbied Zeumeren Leisure Lands grenst aan ons terrein, waar leuke activiteiten gehouden kunnen worden. Zoals vlotten bouwen/varen, zeskampen, allerlei leuke recreatieve spelen, maar ook pittige outdoor en survival activiteiten, zoals Highland Spelen. Er is een echte waterskibaan op de recreatieplas en ook is het mogelijk om voor u een heuse Stormbaan op te zetten. U wordt verwelkomd met een heerlijk bakje koffie of thee en een plak boerencake. Tijdens dit samenzijn wordt het programma met de deelnemers besproken en worden de activiteiten aan u uitgelegd. Daarna gaat u het water op voor de watersport-activiteiten en/ of u gaat aan de slag met een van de vele activiteiten-pakketten. Dit alles onder begeleiding van ervaren en gecertificeerd outdoor- personeel uiteraard. En aansluitend kunt u kiezen voor onze heerlijke huisgemaakte barbecue of warm/ koud buffet en een lekker drankje of u maakt een keuze uit nog enkele andere mogelijkheden van maaltijdenverzorging. Graag horen wij van u wat uw wensen zijn, en samen streven wij ernaar om van uw feest of uitje een zo'n mooi mogelijke dag te maken. Een dag waarover uw gasten nog een lange tijd zullen napraten. Costa del Zeumeren voor uw feest of uitje, voor gezelschappen van 10 tot 100 personen. Kijk op onze website welke mogelijkheden er nog meer zijn. Graag tot ziens!
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte 120 m2
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen, Partycentra, Tenten
Aantal zalen
Voorzieningen De Eik heeft een zaal van 120 m2 en deze ruimte is uit te breiden met één of meerdere grote partytenten die aan de zaal gekoppeld kunnen worden, om meer ruimte te creëren. Onze keuken is goed tot zéér uitgebreid. Ook kunt u gebruik maken van ons ambachtel
Beeld & Geluid Inbegrepen, In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Onze grote zaal de eik ligt prachtig tegen het recreatiegebied zeumeren in voorthuizen gemeente barneveld. door de prachtige ligging aan de plas, kunt u hier allerlei sportieve activiteiten met uw gezelschap organiseren, zoals vlotvaren, waterskiën, wak
Toegankelijkheid Onze accommodaties liggen prachtig aan het recreatiegebied zeumeren. onze accommodaties zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 9.00- 00.00 uur
Dinsdag 9.00- 00.00 uur
Woensdag 9.00- 00.00 uur
Donderdag 9.00- 00.00 uur
Vrijdag 9.00- 00.00 uur
Zaterdag 9.00- 00.00 uur
Zondag 9.00- 00.00 uur
Adresgegevens
Adres Garderbroekerweg 50, 3781 JB
Plaats Voorthuizen
Telefoon 0342472640 0620421106
Website Bezoek website
Facebook