Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Vlaardingen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen in Vlaardingen

De Stadsgehoorzaal is een karakteristiek theater waar inspiratie en kwaliteit de norm is. Met theatervoorstellingen, evenementen en bijeenkomsten, is het theater een bruisende plek waar de meest gangbare bijeenkomst een bijzondere ontmoeting wordt.

De Stadsgehoorzaal is een karakteristiek theater waar inspiratie en kwaliteit de norm is. Met theatervoorstellingen, evenementen en bijeenkomsten, is het theater een bruisende plek waar de meest gangbare bijeenkomst een bijzondere ontmoeting wordt.

Inspirerende ontmoetingen
Een theatervoorstelling inspireert en geeft stof tot nadenken. Dat gebeurt niet alleen door de voorstelling maar ook door de bijzondere sfeer en de magie van de locatie, de Stadsgehoorzaal.

Wat dacht u van een workshop of trainingsdag in het theater? In onze Kleine Zaal (150 stoelen) en Grote Zaal (650 stoelen) heeft u alle ruimte voor een plenaire sessie. Daarnaast beschikt het theater over diverse kleinere ruimtes waar de deelnemers in kleinere groepen kunnen overleggen of workshops kunnen volgen. Wat dacht u van de kleedkamers of Artiesten Foyer, waar bekende artiesten zich hebben klaargemaakt voor hun optreden? Of in de coulisse, de ruimte waar decorstukken en lampen staan die gebruikt worden voor een voorstelling? Natuurlijk staan ook de Glazen Foyer en Vip Lounge als kleinere ruimtes tot uw beschikking. Deze twee ruimtes zijn ook uitermate geschikt voor vergaderingen tot 25 personen. Ook hier denken wij graag met u mee in een passende lunch- of vergaderbreak.

Feestelijke evenementen
Avontuurlijk, vol onverwachte ontmoetingen of theatraal? Wij creëren de belevingswereld die u wilt. We toveren de (theater)zalen en foyers om in een sfeervolle entourage waarin alles klopt. Desgewenst mét een heerlijke bijpassende culinaire belevenis. Uw feest tot in de puntjes verzorgd, dat is onze doelstelling.

Formele bijeenkomsten
Vergaderen of brainstormen in theatrale sferen. Een congres, bijeenkomst of symposium voor honderden personen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bijeenkomsten die onze professionals graag voor u verzorgen. Wij hebben uitstekende technici die u helpen bij de opbouw, de belichting en de geluidsversterking van uw presentatie. Zij hebben hun ervaring opgedaan door jarenlang te werken in het theater. Een betrouwbaardere ploeg kunt u zich niet wensen. Daarbij zorgt de inspirerende sfeer van het theater in combinatie met de klassieke en moderne elementen, dat uw gasten uw bijeenkomst op een eigen, unieke manier beleven.
 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Theater met Grote Zaal van 650 plaatsen, Kleine Zaal 150 met tribune, 200 zonder tribune. Verschillende foyers beschikbaar.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Authentiek pand met moderne tinten; luxe & romantisch.
Toegankelijkheid Locatie is rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Parkeren in de omgeving van het theater en een parkeergarage op loopafstand.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Op aanvraag
Dinsdag Op aanvraag
Woensdag Op aanvraag
Donderdag Op aanvraag
Vrijdag Op aanvraag
Zaterdag Op aanvraag
Zondag Op aanvraag
Adresgegevens
Adres Schiedamseweg 51, 3134BB
Plaats Vlaardingen
Telefoon 0104340399
Website Bezoek website
Facebook