Hotel Restaurant de Vossenberg

Vierhouten

Hotel Restaurant de Vossenberg in Vierhouten

Door de gunstige ligging in het midden van Nederland zeer goed bereikbaar, op één van de mooiste plekjes van de Veluwe én verscholen tussen de bossen en heidevelden ligt het gezellige toeristische plaatsje Vierhouten. Hier vindt u Hotel Restaurant de Vossenberg aan de rand van het centrum dat omringd is door uitgestrekte bossen en adembenemende natuurlijke schoonheid.

Dit 3-sterren familiehotel kent een lange geschiedenis van ruim 80 jaar. Het is uitnodigend, sfeervol en zeer betaalbaar, waarbij hartelijkheid en een gastvrije service nog steeds hoog in het vaandel staan!
De Vossenberg beschikt over 4 comfortabel ingerichte vergaderruimtes, hebben allemaal daglicht en wireless internet. De 25 hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, TV, bureau en de kamers zijn aan de achterkant gesitueerd zodat ook rust verzekerd is.
Daarnaast beschikt het ook nog over 4 volledig uitgeruste appartementen met ieder 2 tweepersoons slaapkamers, een woonkamer, keukenblok en een badkamer.
De auto parkeert u gratis op de ruime parkeerplaats bij het hotel en wij bieden u kosteloos een ophaalservice voor de gasten die met het openbaarvervoer op NS station Nunspeet arriveren.

In het sfeervol ingerichte restaurant serveert De Vossenberg het uitgebreide ontbijt- en lunchbuffet,
‘s avonds wordt hier een heerlijk diner geserveerd en de uitgebreide à la carte kaart bevat heerlijke seizoensgerechten van dagverse producten. Na het dineren kunnen gasten terecht in de gezellige zitruimte, die voorzien is van een open haard of men kan een borreltje drinken in de nostalgische bar op de 1e etage.

Actief tijdens de meeting?!
Ontspannen tussen de bijeenkomsten door is van groot belang voor een goed én effectief resultaat. Wat dacht u ervan om na een actieve dag heerlijk te genieten van een drankje op ons heerlijk (verwarmde) terras. Of wellicht speelt u een (geheel gratis) partijtje jeu de boules op de baan die achter het hotel in de tuin ligt. Kiest u voor nog iets actiever, dan ligt er direct naast het hotel verschillende geweldige routes voor mooie tochten op de fiets of te voet.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants, Hotels
Aantal zalen
Voorzieningen ruim dakterras aansluitend bij de zalen en bar
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern en toch warm
Toegankelijkheid 1 luie trap omhoog
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00-00.00
Dinsdag 08.00-00.00
Woensdag 08.00-00.00
Donderdag 08.00-00.00
Vrijdag 08.00-00.00
Zaterdag 08.00-00.00
Zondag 08.00-00.00
Adresgegevens
Adres Elspeterbosweg 1, 8076 RA
Plaats Vierhouten
Telefoon 0577411275
Website Bezoek website
Facebook