Landgoed Waterland

Velsen

Landgoed Waterland in Velsen

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland als locatie de beste keus. Het landhuis is gedurende uw mooiste dag uw huis.

Huwelijksceremonie
Op Landgoed Waterland kunt u elkaar het ja-woord geven in de Salon van het landhuis of buiten in het Prieel. Op Landgoed Waterland elkaar het ja-woord geven betekend dat u uw eigen ceremonieel kunt toevoegen, denk aan eigen live muziek of via een cd, de bruid kan haar entree maken van de monumentale trap in de fraaie hal voor haar bruidegom of haar entreee maken aan de arm van haar vader.


Ontvangst van de gasten
Voor de huwelijksceremonie kunnen wij uw gasten ontvangen met desgewenst koffie/thee en sap, iets lekkers of Engelse sandwiches. Hierna maakt u als bruidspaar uw entree terwijl uw gasten voor het landhuis langs de rode loper staan. Onze estate manager of desgewenst butler zal u na ontvangst direct meenemen naar de ontvanstkamer van het landhuis. Hier zal de ambtenaar van de burgelijke stand u ontvangen. Uw gasten nemen we uitsluitend mee naar de Salon of het prieel zodat de ceremonie kan aanvangen.


Privacy gegarandeerd
Doordat het omringende park niet toegankelijk is voor publiek biedt het landgoed volledige privacy voor u en uw gasten. Tijdens uw huwelijksdag zal het landhuis uw huis zijn.

 


Uw huis
Tijdens uw huwelijksdag zal het landhuis uw huis zijn.
In het landhuis vindt u een aantal fraaie zalen die een sfeervolle ambiance bieden voor feestelijke gelegenheden met een exclusief karakter.


Butlerservice
Landgoed Waterland is de enige locatie in Nederland waar men voor bulterservice kan kiezen. Gedurende de dag hebben wij desgewenst voor u als bruidspaar een butler beschikbaar.
De bulter zal op uw mooiste dag ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Buitenlocaties, Landgoederen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Rijksweg 116, 1981 LD
Plaats Velsen
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook