Instituut Mirre

Valthe

Instituut Mirre in Valthe

Midden op de Drentse hondsrug tussen bossen, velden, hunnebedden en rustieke houtwallen staat de groepsaccommodatie van Opleidingscentrum Mirre. Een plek waar rust en ruimte nog met hoofdletters worden geschreven. Deze plek is ideaal om bij te komen, relaxed te werken en ontspannen te leren.

Midden op de Drentse hondsrug tussen bossen, velden, hunnebedden en rustieke houtwallen staat de groepsaccommodatie van Opleidingscentrum Mirre. Een plek waar rust en ruimte nog met hoofdletters worden geschreven. Deze plek is ideaal om bij te komen, relaxed te werken en ontspannen te leren. De accommodatie is zeer geschikt voor meerdaagse verblijven. De gebouwen hebben elk zes slaapkamers en meerdere douches en toiletten. Elke slaapkamer is uitgerust met twee tot vier bedden voorzien van dekbed en kussen. Neem zelf uw lakens mee. De accommodatie bestaat uit drie delen, die zowel apart als samen verhuurd worden. De delen zijn geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen. De gebouwen en omgeving zijn zeer geschikt voor cursussen, workshops, vergaderingen, retraite en/of vakantie met familie, vrienden of collega’s. De gebouwen hebben hun eigen keuken. Elke keuken is voldoende uitgerust om voor grotere groepen maaltijden te kunnen bereiden. Heeft u een vergadering of workshop en kookt u liever niet zelf? In dat geval kan een van onze koks voor u de maaltijd verzorgen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Accommodatie 2 Gebouwen 3 Zalen Veel buitenruimte Speelplaats Rustige omgeving Bijgebouw Zaal 7m x 8m Eetzaal Grote keuken 6 Slaapkamers 17 Bedden Sauna Zwembad Hoofdgebouw Zaal 7m x 7m 4 Slaapkamers 9 Bedden Nieuw gebouw Zaal L-vormig 8m x 8m met hoek Eetzaal Keuken 4 Slaapkamers 14 Bedden Catering Huur inclusief koffie en thee. Verzorging van lunch en diner op aanvraag mogelijk. Omgeving Drentse hondsrug Naast bos en veld Hunnebedden Vlak bij Emmen Rust en ruimte Huurtarieven Huurtarieven in overleg, afgestemd op de behoefte.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen, Tenten
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Een plek waar rust en ruimte nog met hoofdletters worden geschreven. deze plek is ideaal om bij te komen, relaxed te werken en ontspannen te leren.
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Open, alle dagen en tijden zijn mogelijk (mede dankzij de aanwezigheid van slaapaccommodatie)
Dinsdag Open
Woensdag Open
Donderdag Open
Vrijdag Open
Zaterdag Open
Zondag Open
Adresgegevens
Adres Weerdingerzandweg 5, 7872 TB
Plaats Valthe
Telefoon 0591 580002
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/InstituutMirre