Herberg De Taamvenhoeve

Valkenswaard

Herberg De Taamvenhoeve in Valkenswaard

Herberg de Taamvenhoeve heet u van harte welkom op deze site. In de rustieke omgeving van natuurgebied de Malpie te Valkenswaard, vlakbij Eindhoven, kunt u genieten van de uitdagende gerechten van ons a la carte menu in ons restaurant. Tevens de ideale gelegenheid om onder het genot van een drankje, BBQ of buffet te genieten van wat het Brabantse land te bieden heeft.

Herberg de Taamvenhoeve heeft zich gespecialiseerd in de organisatie van feesten en partijen. Denk hierbij aan uw bruiloft, jubilea, personeelsfeest en babyborrel, maar ook aan een koffietafel ten behoeve van een begrafenis of een heerlijke BBQ ter afsluiting van een teambuilding dag.

 

Het karakter en doel van de bijeenkomst bepaalt de culinaire invulling. Waar u ook voor kiest, alle gerechten worden in ieder geval gekenmerkt door kwaliteit en vakmanschap. Ons culinaire product gaat uiteraard gepaard met hartelijke gastvrijheid in een sfeervolle ambiance. De mogelijkheden zijn divers; de service oneindig! Tevens hebben wij de beschikking over ruime parkeerplaatsen en een geheel vernieuwd (buiten) terras waar u optimaal kunt genieten in een sfeervolle ambiance.

 

Ons enthousiaste team staat voor u klaar!
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Maastrichterweg 156, 5556 VA
Plaats Valkenswaard
Telefoon 040 2040278
Website Bezoek website
Facebook