Zaalverhuur7 / Boothstraat

Utrecht

Zaalverhuur7 / Boothstraat in Utrecht

19de eeuws kerkpand in het hartje van Utrecht. Meerdere zalen, groot en klein, inclusief een prachtige kerkzaal met balkon. Geschikt voor workshops, lezingen, vergaderingen, kinderfeestjes en andere bijeenkomsten. Wij kunnen de catering voor je regelen maar je mag het ook zelf verzorgen.

Verstopt achter een onopvallende gevel in de Boothstraat schuilt onze prachtige 19de eeuwse kerk. De kerkzaal straalt een vriendelijke en intieme sfeer uit en biedt plaats aan 200 personen. Daarnaast hebben wij nog een aantal mooie, informele bijzalen en beschikken we uiteraard over de nodige technische voorzieningen.

Wij konden het, als jonge ondernemers, niet verdragen dat zo’n pareltje in de binnenstad enkel op zondag dienst deed en besloten de kerk de overige dagen van de week te verhuren voor vergaderingen, bijeenkomsten, workshops en lezingen. De zalen zijn informeel en huiselijk ingericht, zodat gasten zich echt thuis voelen. Met 10% van de huuropbrengst ondersteunen wij een weeshuis in Haiti waarvoor we tevens ambassadeurs zijn. De catering is een combinatie van biologische en lokale producten, waardoor er een mooie samenwerking ontstaat met allerlei kleine ondernemers uit de buurt.

Met onze vriendelijke prijzen hopen we vooral een plek te bieden aan maatschappelijke organisaties en stichtingen, alhoewel de locatie al dienst heeft gedaan aan de meest uiteenlopende organisaties van banken en universiteiten tot politieke partijen en scholieren organisaties. Voor organisaties met een klein budget bieden wij de mogelijkheid om zelf een lunch of andere vormen van catering mee te nemen. Wil je liever alles uit handen geven dan zetten wij een heerlijke lunch klaar van rijk belegde sandwiches en vruchtensap, alles van biologische en lokale producten.

Parkeren kan aan het einde van de straat op het Janskerkhof. Goedkoper is het om de auto op 10 minuten loopafstand te parkeren in parkeergarage de Kruisstraat.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Technische faciliteiten zijn aanwezig. De catering is lokaal, biologisch en van goede kwaliteit. Maar eigen catering is natuurlijk ook mogelijk.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer 19e eeuws kerkgebouw in het hartje van utrecht. kleine en grote zalen met een bijzondere inrichting. niet stijf en saai, maar warm en huiselijk. gasten voelen zich direct bij ons thuis.
Toegankelijkheid De locatie is rolstoeltoegankelijk maar er is geen lift aanwezig
Parkeergelegenheid Op 50 meter loopafstand ligt het janskerkhof, dit is een (duur) parkeerplein. op 700 meter loopafstand ligt parkeergarage 'de kruisstraat', hier kun je goedkoop parkeren. we zijn bijzonder goed bereikbaar met ov en het centraal station ligt op 15 minuten
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09.00-00.00
Dinsdag 09.00-00.00
Woensdag 09.00-00.00
Donderdag 09.00-00.00
Vrijdag 09.00-00.00
Zaterdag 09.00-00.00
Zondag 13.00-00.00
Adresgegevens
Adres Boothstraat 7, 3512BT
Plaats Utrecht
Telefoon 033-7630882
Website Bezoek website
Facebook