Trainspot Utrecht

Utrecht

Trainspot Utrecht in Utrecht

In 2013 won Trainspot zilver in de landelijke verkiezing 'Beste trainingslocatie van het Jaar'. Mede dankzij deze bekroning is Trainspot in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest geliefde locaties van Midden-Nederland. Gelegen aan de rand van Utrecht Centrum, direct aan het Griftpark, biedt Trainspot gasten de mogelijkheid zich volledig te concentreren op hun bijeenkomst. Het gastvrije team neemt alle zorgen uit handen.

Utrecht Centrum, aan het Griftpark
In 2013 won Trainspot zilver in de landelijke verkiezing 'Beste trainingslocatie van het Jaar'. Mede dankzij deze bekroning is Trainspot in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest geliefde locaties van Midden-Nederland.
Gelegen aan de rand van Utrecht Centrum, direct aan het Griftpark, biedt Trainspot gasten de mogelijkheid zich volledig te concentreren op hun bijeenkomst. Het gastvrije team neemt alle zorgen uit handen.

Lichte ruimtes aan het Griftpark
De ruimtes zijn zeer flexibel in te delen en bieden veel natuurlijke lichtinval. De grootste ruimte geeft door verdiepingshoge ramen een prachtig uitzicht op het Griftpark.

Varende lunch op de Trainboot
De zevende ruimte is een elektrische Trainboot, voor bijeenkomsten op de Utrechtse grachten en singels. De lunch kan worden verzorgd in Trainspot of in het recht tegenovergelegen parkrestaurant. Voor liefhebbers wordt zelfs een picknick bereid op een kleedje in het park, of een varende lunch op Trainspot's eigen Trainboot.

Uitstekend bereikbaar met auto en OV
Met een bushalte voor de deur (6x per uur 8 min. vanaf Utrecht CS), de gunstige ligging vanaf de snelweg (5 minuten vanaf de A27) en een ruime parkeergarage (€ 8 per 24 uur of € 3,50 voor een avondkaart), is Trainspot zowel met de auto als met het OV ideaal bereikbaar.

Klanten over Trainspot
"Gastvrij team en verrassende, frisse inrichting"
"Superlocatie, goed bereikbaar met OV én met de auto"
"Prachtige locatie met heerlijk uitzicht op het Griftpark"
"Een zakelijke plek met een huiselijke sfeer"

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen wifi, beamer, flipover, lunch, park, goed bereikbaar met auto & OV
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Dutch design, ruim, licht, groen
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Op 100 meter van trainspot is parkeergarage grifthoek. dagtarief (24 uur) € 8,00 - avondtarief (18.00-24.00) € 3,50
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00-23.00
Dinsdag 08.00-23.00
Woensdag 08.00-23.00
Donderdag 08.00-23.00
Vrijdag 08.00-23.00
Zaterdag 08.00-23.00
Zondag 08.00-23.00
Adresgegevens
Adres Kleine singel 33, 3572 CG
Plaats Utrecht
Telefoon 030-7370581
Website Bezoek website
Facebook