Theater Kikker

Utrecht

Theater Kikker in Utrecht

Theater Kikker kan ook het toneel voor úw activiteit zijn! We beschikken over modern ingerichte ruimtes die van alle gemakken zijn voorzien.

Theater Kikker is te huur! Naast de reguliere programmering zijn er namelijk verschillende ruimtes beschikbaar voor uiteenlopende activiteiten. Of het nu gaat om workshops, voorstellingen, borrels, lezingen, presentaties of een bruiloft, er zijn een heleboel mogelijkheden. De ruimtes van ons theater zijn flexibel inzetbaar. De uitstekende technische faciliteiten en professionele service maken het mogelijk om voor u een kwalitatief hoogstaande activiteit neer te zetten op een gezellige, informele en sfeervolle locatie.

Locatie
Theater Kikker is gevestigd in een historisch doch modern ingericht pand aan de Ganzenmarkt in Utrecht. We zitten midden in de binnenstad en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verschillende ruimtes hebben allen een geheel eigen karakter. Naast het gebruik van de Grote Zaal, Kleine Zaal en de Foyer, kunt u in overleg tevens gebruik maken van de kassa, de kleedkamers en de keuken. We denken graag met u mee.

Beschikbaarheid
Of u nu een dag, een bepaald dagdeel of meerdere dagen Theater Kikker wilt huren, het is allemaal bespreekbaar. Ook is het mogelijk om meerdere ruimtes tegelijkertijd te huren. De beschikbaarheid van de grote en/of kleine zaal is sterk afhankelijk van het soort activiteit dat u wilt organiseren en van onze reguliere programmering. De foyer is daarentegen vaak en vooral overdag beschikbaar.

Meer info?
Klik hier voor het filmpje. Heeft u interesse en wilt u meer weten over de beschikbaarheid? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan bespreken we de mogelijkheden en kunnen we indien gewenst een afspraak inplannen voor een rondleiding.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen foyer, kassa, kleedkamer, techniek, grote zaal, kleine zaal, personeel
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Informeel, gezellig, karakteristiek, modern, stijlvol, kunstzinnig, eigentijds, stads, progressief
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, lift aanwezig, hartje utrecht, goed bereikbaar
Parkeergelegenheid Parkeergarage om de hoek
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Ganzemarkt 14, 3500 AD
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2319666
Website Bezoek website
Facebook