The Basket Utrecht

Utrecht

The Basket Utrecht in Utrecht

Grand Café The Basket kunt u vinden in het hartje van Universiteitscentrum De Uithof te Utrecht.

Het pand van The Basket is ontworpen door NL Architects uit Amsterdam en heeft de Rietveldprijs en AM NAI prijs voor jonge architecten gewonnen. Binnen wordt een unieke sfeer gecreëerd door de combinatie in het interieur van een strak design met de warmte van hout. Wij bieden een gezellig en informeel Grand Café met een persoonlijke benadering. De enthousiaste keukenbrigade van The Basket, onder leiding van Chef Niels Verbaten, maakt vol passie alle gerechten voor je klaar. Van de beroemde burgers tot een sappige steak of een frisse maaltijdsalade, een lunch of diner bij The Basket is altijd een feestje! Wij werken met vaste leveranciers en de kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel. Een snelle lunch of een uitgebreid diner? Onze collega’s zorgen ervoor dat je tevreden en met zin in de volgende keer afsluit...... maar het beste kun je dat natuurlijk zelf ervaren! Ook een feestje vier je bij The Basket! Onze locatie is in het weekend exclusief af te huren en heeft capaciteit voor 250 personen. De gezellige sfeer, flexibiliteit, het gastvrije personeel en de lekkere hapjes en drankjes zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Kijk op utrecht.thebasket.nl voor informatie en onze eindeloze mogelijkheden.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Restaurants, Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Grand café the basket kunt u vinden in het hartje van universiteitscentrum de uithof te utrecht. the basket is geopend voor koffie, lunch en diner, en tevens een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels en feestjes.
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Utrecht science park beschikt over meerdere parkeerplaatsen. parkeren op usp is na 18.00 uur en in het weekend gratis.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 10.00 - 22.00 uur
Dinsdag 10.00 - 22.00 uur
Woensdag 10.00 - 22.00 uur
Donderdag 10.00 - 22.00 uur
Vrijdag 10.00 - 22.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Adresgegevens
Adres Genevelaan 8, 3584 CC
Plaats Utrecht
Telefoon 030 - 25 16 783
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/thebasketutrecht/