Stationsrestauratie De Tijd

Utrecht

Stationsrestauratie De Tijd in Utrecht

U kent vast nog wel de oude restauratie waar mensen snel even binnenwipten voor een kopje koffie of een saucijzenbroodje, dat is nu helemaal veranderd. Nog steeds kunnen mensen er ontbijten, lunchen en dineren, maar de sfeer is heel anders geworden. Er is zelfs gelegenheid om te borrelen en te vergaderen. Restaurant De Tijd heeft een handige leestafel, een vrolijke kinderhoek, gezellige tafeltjes, een relaxte sofa en er is ruimte voor mensen om te internetten. Zo is er voor elke klant wat wils. De tijd om te ontbijten. De tijd om te lunchen. De tijd om te dineren. De tijd om te vergaderen. De tijd om te ontmoeten. De tijd om te borrelen. Neem gerust de tijd.

Filosofie

De tijd dat we massaal warm liepen voor een kroket of een saucijzebroodje ligt ver achter ons. Dit zijn andere tijden, waarin klanten met smaak en kennis van ingrediënten heel goed weten wat ze willen consumeren. Er zijn vier zogenaamde dimensies in De Tijd te ontdekken.


De eerste is de horeca, met verschillende soorten koffie, zoete en hartige snacks, vruchtensappen, broodjes, warme maaltijden en alcoholische dranken. Het gehele assortiment is onder begeleiding van fooddesigner Robby Dubois samengesteld. Met smaak heeft hij werkelijk een andere dimensie aan de nieuwe stationsrestauratie gegeven.

Zo verandert in de loop van de dag de samenstelling van het assortiment. Daar waar 's morgens de zoete broodjes en gebakjes staan, staan 's avonds de mobiele biertap en de verschillende soorten tapas. Het licht in de verschillende ruimten worden naarmate de dag vordert gedimd. Voor ieder moment van de dag creëren we zo de perfecte omgeving.

Naast het bar- en restaurantgedeelte hebben we ook een speciale plek gecreëerd voor de zakelijke reiziger. In het 'besloten' meetinggedeelte draait alles om comfortabel ontmoeten. Comfortabel als in aangename fauteuilles en vergaderruimtes voor twee tot acht personen en eenpersoonswerkplekken. Om ongestoord een meeting voor te bereiden of om te werken tijdens het reizen.

De ruimte is tevens als eerste aanbieder op stations in Nederland met WiFi (draadloos internet) uitgerust. De gebruikers van deze ruimte betalen voor 'tijd'. Aan de hand van klokkaarten kan de tijd gemeten worden en zo optimaal mogelijk verrekend worden. Immers 'Tijd is geld'! Gedurende deze tijd mogen gasten gebruik maken van het buffet. 's Ochtends is dat koffie met zoete bites, in de middag een energieker aanbod.

Een onderdeel van het meetingstuk is de servicebalie 'Bij de Tijd'. Deze balie aan de stationszijde is de ontvangstplek voor alle mensen die informatie wensen over de nieuwe restauratie, internettoegang, het witte boekenplan en vergaderen. In de vitrinekast staan producten van de Kijkshop tentoongesteld. Deze zijn te koop aan de servicebalie.

U als klant bent door middel van intensief kwalitatief onderzoek betrokken geweest bij de totstandkoming van dit nieuwe restauratieconcept. Gedurende het hele proces van visie, strategie, ontwerp, naamkeuze en vorm hebben wij steeds de op- en aanmerkingen van onze klanten meegenomen in het beslissingstraject. Omdat uiteindelijk u als klant altijd bepaalt waar u uw tijd door wilt brengen.

Dit zijn andere tijden en daar horen vanaf nu andere foodconcepten bij. Ook op het station. Wij hopen dat u eens 'de Tijd' wilt nemen om dit zelf te ontdekken. Dan nemen wij de tijd voor u.
 

Vergadertijd

Op een centrale plek binnen Nederland in alle privacy kortdurig vergaderen? De Tijd heeft voor u en uw zakenpartners een aantal volledig uitgeruste vergaderunits beschikbaar. U betaalt een starttarief voor de eerste twee uur, alle volgende uren zijn op basis van nacalculatie. Het onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, en ijswater is bij uw prijs inbegrepen. Graag verzorgen wij voor u ontbijt, lunch of diner in uw vergaderunit of in ons gezellige restaurant. U kunt bij uw reservering en ter plaatse uw wensen kenbaar maken.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Stationshal 18, 3511CE
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2304211
Website Bezoek website
Facebook