Maresca Party- en Congrescentrum

Utrecht

Maresca Party- en Congrescentrum in Utrecht

Sinds 1970 staat Maresca bekend om haar persoonlijke aanpak en flexibiliteit bij het verzorgen van evenementen van elk kaliber.Wij verzorgen alles op maat en gaan kostenbewust om met iedere wens, van een vergadering van 60 personen tot een 3-daags evenement van 20.000 bezoekers.Vooral op het gebied van medium- en lowbudget evenementen zijn wij gespecialiseerd in met name de hobbymatige evenementen die elders in Nederland nauwelijks onderdak kunnen vinden. Met grote inventiviteit en budgettair verantwoorde oplossingen leid dit tot een jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers.

De historie van Maresca in een notendop

Maresca is sinds 1970 gevestigd op het Veemarkt-complex, voorheen gevestigd aan de Croeselaan waar nu het Jaarbeurs-complex staat. Bij de verhuizing in 1970 wer de exploitatie overgenomen door de familie Visser, voorheen ook al een gevestigde horecanaam in Utrecht

Het werd een modern goed geoutilleerd Horecacentrum gelegen tussen twee grote evenementenhallen van respectievelijk 5.000 en 11.000m2. Het zalencentrum-restaurant beslaat ongeveer 2.000m2.

Vanaf de eerste exploitatiedag zat de vaart er goed in en breide de exploitatie zich al snel uit van restaurant exploitatie naar het organiseren van beurzen, evenementen en congressen. In 2000 werd de exploitatie overgenomen door onze zoon Patrick Visser. Aangezien het horeca bloed in hem verankerd zit en het bedrijf zijn bestaansrecht al bijna 40 jaar bewijst denken wij dat Maresca voor U de juiste partner is voor het houden van al uw evenementen.

 

Zaal accomodaties

Zaalverhuur is een belangrijke tak binnen Maresca, er zijn tal van mogelijkheden in onze zaal van 1.000m2. Deze zaal is ingericht met een vast podium en een geluidsinstallatie en kan in iedere denkbare opstelling worden verzorgd. Als inrichting voor een feest, vergadering, conferentie, examen, bruiloft, beurs etc. Ook hier geld onze jarenlange samenwerking met o.a. VIEW paranormale beurzen, CFU Nimeto, Cals College, Broklede College, Stichting Verzamelend Nederland, R.B. Productions, examens van o.a. Open Universiteit, Universiteit Utrecht, CITO, Stichting Jachtopleidingen, IMKO, BAN en vele particuliere partijen.

Naast de zaalaccomodatie heeft u als voordeel te kunnen beschikken over 3.000 gratis parkeerplaatsen, een subzaal van 600m2, artiestenkleedkamers, vergaderkamer, mediacenter en natuurlijk de perfecte bereikbaarheid direct aan de A27.
Combinaties van hal en zaalaccomodatie komen bij veel van onze opdrachtgevers voor.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties, Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Sartreweg 1-3, 3573PW
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2714018
Website Bezoek website
Facebook