Huize Molenaar

Utrecht

Huize Molenaar in Utrecht

Uw gezelschap heeft bij ons de beschikking over een van onze negen stijlkamers, elk met een eigen uitstraling en ambiance. Het nog grotendeels authentieke interieur straalt een zekere rust uit die herinnert aan tijden van weleer. Bij mooi weer staat onze unieke, volledig ommuurde stadstuin tot uw beschikking.

Midden in het historische stadscentrum van Utrecht bevindt zich Huize Molenaar. In een achttiende-eeuws patriciërshuis bieden wij sinds 1892 onderdak aan besloten bijeenkomsten in een stijlvolle maar tevens huiselijke sfeer.

Uw gezelschap heeft bij ons de beschikking over een van onze negen stijlkamers, elk met een eigen uitstraling en ambiance. Het nog grotendeels authentieke interieur straalt een zekere rust uit die herinnert aan tijden van weleer. Bij mooi weer staat onze unieke, volledig ommuurde stadstuin tot uw beschikking.

Huize Molenaar kenmerkt zich van oudsher door de ongedwongen gastvrijheid, de grote mate van privacy en de excellente keuken. Sinds 1936 is Huize Molenaar bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

 

Zakelijk

In Huize Molenaar beschikt uw gezelschap altijd over eigen ruimten. U luncht, vergadert of dineert altijd in volledige privacy. Anders dan vaak wordt aangenomen hebben wij geen gemeenschappelijke ruimte zoals een lobby, bar of restaurant, zelfs het aperitief geniet uw gezelschap in een aparte ruimte.

Uiteraard zijn wij voorzien van alle denkbare faciliteiten, voor een plattegrond met een indicatie van onze capaciteit klikt u hier.
Vergaderingen en presentaties

Wij bieden negen verschillende ruimten aan voor vergaderingen en / of presentaties, vrijwel altijd in combinatie met een lunch of een diner.

Een boardroom opstelling kunnen wij verzorgen voor groepen van 6 tot 32 gasten. In theateropstelling kunnen in de Suite 50 gasten plaatsnemen, de Tuinkamer dient dan als ruimte voor de ontvangst en eventuele koffiepauzes.

Ons huis is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten waarbij diverse subruimten nodig zijn. De Suite dient dan als plenaire zaal, u heeft dan nog maar liefst acht ‘break-out’ rooms tot uw beschikking. De capaciteit van onze kamers verschilt per opstelling.

Indien u kiest voor een informele broodlunch kan deze zaal als subruimte gebruikt worden tot een half uur voor- en vanaf een half uur na de lunch.

Vanwege de grootte van onze stijlkamers is bij ons geen carré of U-opstelling mogelijk. Wel zijn onze boardroom tafels zodanig breed (135cm) dat men elkaar ook bij grotere groepen nog goed kan zien. De Pauluskamers zijn speciaal ingericht voor vergaderingen, met een extra brede boardroom tafel (195cm).


Lunches en diners

U kunt kiezen uit verschillende broodlunches die wij kunnen serveren voor, tijdens, of na de vergadering. Onze broodlunches worden vrijwel altijd ‘informeel’ geserveerd, dat wil zeggen in buffetvorm, wij plaatsen voor uw gasten enkele statafels en zitjes. Een eenvoudig (lees snel) lunchmenu du Chef, ‘formeel’ geserveerd aan gedekte tafels, behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor de invulling van een zakenlunch of zakendiner waarbij overleg of kennisoverdracht de boventoon voert hebben wij het ‘vorkjes’ concept ontwikkeld. Uw gasten krijgen in drie- of vier gangen steeds een gerecht geserveerd aan de vergadertafel. Papierwerk kan daarbij gewoon op tafel blijven, de bediening is attent maar terughoudend aanwezig. U eet terwijl u vergadert!

Het ‘walking dinner’, waarbij de gerechten op kleine bordjes aan statafels worden uitgeserveerd, is een uitkomst voor meer informele bijeenkomsten.

Van oudsher is het verzorgen van diners onze specialiteit, voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u gaarne naar de pagina over onze keuken.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Korte nieuwstraat 6, 3512NM
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2310347
Website Bezoek website
Facebook