Huiskamer

Utrecht

Huiskamer in Utrecht

De Huiskamer is een bijzondere vergaderzaal door de huiselijke inrichting en het prachtige uitzicht op de Oudegracht. Uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld directieoverleg of brainstormsessies.

De Huiskamer heeft niet voor niets deze naam gekregen. Een prachtige lichte ruimte met twee grote glazen openslaande deuren naar de Utrechtse werf en de Oudegracht maken de entourage heel bijzonder. De ruimte leent zich bij uitstek voor kleinschalige vergaderingen tot maximaal 12 personen waarbij u ook goed uiteen kunt gaan in groepjes en plaats kunt nemen op de fauteuils, in de grote zitbank of bij mooi weer uiteraard aan de werf in de zon. De Huiskamer maakt uw bijeenkomst bijzonder en zorgt dat vergaderen weer leuk wordt! De Huiskamer is voorzien van keuken, toilet/douche, koelkast, ruime eettafel met plaats voor 12 personen, televisie/radio en een fijne zithoek.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Directe toegang naar buiten, werf en terras
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Huiselijk, intiem, licht, uitzicht op de gracht
Toegankelijkheid Aan de utrechtse werf
Parkeergelegenheid De fysieke ligging van dwv is erg gunstig. de stad utrecht is de vergaderstad bij uitstek vanwege de centrale ligging in het midden van het land. dwv heeft een goede bereikbaarheid zowel door het centraal station als 2 parkeergarages op loopafstand.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 9:00 - 22:00
Dinsdag 9:00 - 22:00
Woensdag 9:00 - 22:00
Donderdag 9:00 - 22:00
Vrijdag 9:00 - 22:00
Zaterdag 9:00 - 22:00
Zondag 9:00 - 22:00
Adresgegevens
Adres Oudegracht 46, 3511 AR
Plaats Utrecht
Telefoon 030-6701327
Website Bezoek website
Facebook