Het Oude Tolhuys

Utrecht

Het Oude Tolhuys in Utrecht

Het Oude Tolhuys is landelijk gelegen aan de rand van de stad Utrecht, tussen stadion Galgenwaard en universiteitscentrum De Uithof.

 

Het Oude Tolhuys is landelijk gelegen aan de rand van de stad Utrecht, tussen stadion Galgenwaard en universiteitscentrum De Uithof.

Door haar centrale ligging, in het hart van Nederland en langs de bossen van Amelisweerd, is Het Oude Tolhuys een zeer geschikte plaats voor het houden van de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

Een bezoek aan dit gastvriendelijke restaurant en zalencentrum is dan ook zeer op zijn plaats, wanneer u even uit het drukke stadsgewoel wilt ontsnappen of wanneer uw gasten uit diverse windrichtingen moeten komen.

Het Oude Tolhuys kan het haar gasten op diverse manieren naar de zin maken. Of het nu gaat om gezellig te genieten van een goede kop koffie op het terras, het houden van een cursus voor twintig of meer personen of het vieren van een uitbundig feest met meer dan driehonderd deelnemers.

Deze site geeft enkele van de vele mogelijkheden weer. Wilt u ook de andere mogelijkheden weten, neem dan tijdens kantoortijden contact op met Het Oude Tolhuys: 030- 25 11 215.

Wij hopen dat wij ook u van onze gastvrijheid kunnen laten genieten.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Weg naar rhijnauwen 13-15, 3584AD
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2511215
Website Bezoek website
Facebook