Griftpark 1

Utrecht

Griftpark 1 in Utrecht

Midden in het Griftpark, aan de rand van het centrum, ligt Restaurant Griftpark 1. Op elk moment van de dag bent u van harte welkom voor een kleine of uitgebreide lunch, een borrel of diner in een gezellige en ontspannen sfeer.

Midden in het Griftpark, aan de rand van het centrum, ligt Restaurant Griftpark 1.

Op elk moment van de dag bent u van harte welkom voor een kleine of uitgebreide lunch, een borrel of diner in een gezellige en ontspannen sfeer.

Een Franse keuken met mediterrane invloeden, de goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer, de vele mogelijkheden voor privé diners en zakelijke bijeenkomsten voor grote en kleinere groepen, samen met ons à la carte restaurant, zorgen ervoor dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

Op de benedenverdieping bevindt zich ons à la carte restaurant. Elke dag geopend vanaf 12.00 voor lunch, diner en borrel.

Zomers hebben wij een groot terras met uitzicht op de Dom en de vijver in het park. Boven is er ruimte voor feesten, vergaderingen en alle mogelijke bijeenkomsten, voor grote en kleinere groepen.

Er bevindt zich ook een groot dakterras met een prachtig uitzicht over het park, en de skyline van Utrecht. Overigens zijn wij zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers, en beschikken wij over een invalidentoilet.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Blauwkapelseweg 30, 3572KC
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2716699
Website Bezoek website
Facebook