Fort aan de Klop

Utrecht

Fort aan de Klop in Utrecht

Fort aan de Klop, onderdeel van de verdedigingskraag rond de stad Utrecht, is in de 2e helft van de vorige eeuw ingehaald door de bebouwde kom. Maar onaangetast gebleven: een eilandje in Overvecht. Doordat het zolang een gesloten defensieterrein is geweest lijkt de tijd stil te hebben gestaan. We hebben Fort aan de Klop aangepast aan de eisen van deze tijd, maar met respect voor de historische facetten. We nodigen u van harte uit het resultaat te komen beleven.

EEN BIJZONDERE LOCATIE VOOR UW ORGANISATIE

Zaalverhuur Utrecht op bijzondere locatie: Fort aan de Klop, UtrechtFort aan de Klop biedt een breed aanbod aan faciliteiten en arrangementen voor bedrijven en organisaties. Of u nu rust en afzondering zoekt met uw management team, één- of meerdaagse vergaderingen wilt beleggen of trainingen wilt geven aan kleine of grote groepen: Fort aan de Klop kan in alle opzichten aan uw wensen tegemoet komen.

Fort aan de Klop is met zijn landelijk centrale ligging en goede bereikbaarheid een ideaal verzamelpunt. Op nog geen steenworp afstand van Utrecht, maar door de natuurlijke omgeving heeft u toch het idee dat u er echt helemaal uit bent.

ZAALVERHUUR EN FACILITEITEN
Fort aan de Klop biedt goed geoutillieerde en karaktervolle ruimtes voor uw vergadering, training, lezing of workshop. Met een paar stappen staat u vanuit elke zaal buiten op het fortterrein...
» Uitgebreide informatie zaalverhuur: mogelijkheden en tarieven

BEDRIJFSBORRELS EN DINERS
Het Wachthuis vormt een uniek decor voor uw bedrijfsborrel. Heeft u iets te vieren met uw collega's of is het gewoon tijd voor een samenkomst in een andere omgeving? Wij openen graag de poort. U kunt het wachthuis ook reserveren voor een exclusief diner.

HEIDEDAG
Door de rustieke sfeer leent Fort aan de Klop zich uitstekend als locatie voor uw 'dag op de hei'. U kunt zelf uw gang gaan in de verschillende ruimtes of ons vragen om zorg te dragen voor het eten en drinken. In overleg is veel mogelijk.

PERSONEELSUITJE
Actief op de fiets, op het water in een kano of aan de wandel of vermaak waarbij men kan blijven zitten, het kan allemaal. In samenwerking met onder meer Stadsavonturen en Art of Events organiseren wij het graag.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Forten
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres 1e polderweg 2, 3563MC
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2660555
Website Bezoek website
Facebook