DeFabrique Evenementen

Utrecht

DeFabrique Evenementen in Utrecht

Een bedrijfsevenement vraagt om een bijzondere omgeving. Een congres, bedrijfsfeest of productintroductie moet in een stimulerende ruimte plaatsvinden DeFabrique® biedt hiervoor de uitkomst met zijn industriële uitstraling.

Dé locatie voor uw evenement

Een bedrijfsevenement vraagt om een bijzondere omgeving. Een congres, bedrijfsfeest of productintroductie moet in een stimulerende ruimte plaatsvinden DeFabrique® biedt hiervoor de uitkomst met zijn industriële uitstraling.

De locatie is geschikt voor evenementen van 50 tot 3.500 personen. Daarbij is het uitstekend bereikbaar in het midden van het land.

De vele verschillende ruimtes van evenementenlocatie DeFabrique® geven u veel vrijheid in de realisatie van uw evenement. Op het gebied van inrichting, catering, techniek en faciliteiten zijn er talrijke mogelijkheden. Of het nu gaat om maatwerk of om een 'kant en klaar arrangement'.

Klik rustig rond voor een impressie van de locatie (klik ook eens op de achtergrondfoto's) of kom langs voor een locatiebezoek . Wij laten u graag de mogelijkheden van DeFabrique® zien voor uw evenement.

 

DePerserij

Wie midden in DePerserij staat en naar boven kijkt, ziet een omvangrijke ruimte met een hoogte van ruim veertien meter. In DePerserij bevindt zich een robuuste stellage met twee vides. De grove muren en vloeren geven een rauwe uitstraling aan deze flexibele locatie.

 

Kalvermelkfariek

Deze locatiegroep bestaat uit zeven ruimtes: Entree DeMicromengerij, Kalvermelk I, II & III en Loods 5,6 & 7. Als u de oude Kalvermelkfabriek ziet, zal het u niet verwonderen dat deze ruwe locatie regelmatig fotoshoots voor kledingmerken en woonbladen aantrekt.

 

DeMalerij / Silo61

Silo61, DeGarage, HetMagazijn, HetKetelhuis en Loods 1,2 en 3 zijn gezamenlijk de locatiegroep DeMalerij.

In Silo61 stroomt het bier uit drie enorme silo’s die beginnen vanaf het plafond. Deze oude mengvoederopslagruimten zijn van onder opengereten en hangen boven de ronde bar van Silo61.

 

Copraloods

Het puntdak van de Copraloods is één van de blikvangers van DeFabrique®. In het verleden diende de loods als opslag voor kokosnoten. Deze werden vanuit aanmerende schepen door de elevator naast de loods opgezogen.

 

Silo36

Acht piramidevormige silo’s hangen langs de muren van Silo36.
Hier maakten arbeiders mengvoeder klaar voor transport. Nu zorgen de silo’s voor een ambiance, waardoor een productpresentatie of een VIP-borrel onvergetelijk wordt.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Westkanaaldijk 7, 3542DA
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2404040
Website Bezoek website
Facebook