Cultuurhuis Stefanus

Utrecht

Cultuurhuis Stefanus in Utrecht

Cultuurhuis Stefanus is een volwaardige, multifunctionele zaal waar bewoners, (amateur)kunstenaars, festivals, jong en oud kunst kunnen maken en ervan kunen genieten.

Cultuurhuis Stefanus stelt zijn deuren open voor iedereen die een zaal wil huren voor een activiteit met een cultureel of maatschappelijk karakter. Stefanus is vooral geschikt voor partijen die een grote ruimte zoeken; de centrale ruimte beschikt over een vlakke vloer van 800m2 en kan op verschillende manieren worden ingericht. Ideaal voor repetities, vergaderingen, congressen, conferenties, presentaties en podiumuitvoeringen waar veel mensen bij betrokken zijn. Minder ruimte nodig? Geen probleem. Door middel van gordijnen kan de grote ruimte op verschillende manieren worden verkleind.

De zaal is voorzien van licht- en geluidsapparatuur, een beamer, scherm en andere faciliteiten. Tevens zijn twee kantoren, een kleedruimte en een keuken gebruiksklaar. In de toekomst wordt bovendien een nieuwe foyer ingericht. Er is ruime parkeergelegenheid. Door de losstaande ligging en geluidsisolatie is versterkte muziek in het pand goed mogelijk. De ruimte is geschikt voor alle wensen van iedere gebruiker.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen theater, geschikt voor kleine groepen en groepen tot 400 personen, kleedruimtes, kantoren, keuken, foyer, licht- en geluidapparatuur, internet, beamer, scherm, overige faciliteiten
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Uniek theater midden in overvecht, voormalig kerkgebouw, grootste vlakke vloer theater van utrecht, multifunctioneel
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, laagdrempelig, openbaar
Parkeergelegenheid Ruime, gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00-17:00, verder op aanvraag
Dinsdag 09:00-17:00, verder op aanvraag
Woensdag 09:00-17:00, verder op aanvraag
Donderdag 09:00-17:00, verder op aanvraag
Vrijdag 09:00-17:00, verder op aanvraag
Zaterdag 09:00-17:00, verder op aanvraag
Zondag 09:00-17:00, verder op aanvraag
Adresgegevens
Adres Amazonedreef 40, 3563 CB
Plaats Utrecht
Telefoon 06-11882477
Website Bezoek website
Facebook