Boerderij Mereveld

Utrecht

Boerderij Mereveld in Utrecht

Op zoek naar een perfecte locatie die voor iedereen goed bereikbaar is? Boerderij Mereveld heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken: een congres, presentatie, vergadering, beurs, workshop, receptie, jubileum of iedere andere bijeenkomst.In een inspirerende omgeving waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn is succes verzekerd!

Midden in het groen

Boerderij Mereveld ligt midden tussen de weilanden en de bossen Amelisweerd en Rhijnauwen, direct aan de golfbaan. Op de ruime terrassen kunt u extra genieten van het buitenleven. Door de centrale ligging, dicht bij het centrum van Utrecht, is de boerderij uitstekend bereikbaar. Er is volop gratis parkeergelegenheid en treinstation Utrecht Lunetten is op loopafstand. Boerderij Mereveld is een locatie voor ieder denkbaar evenement: uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag, informele vergadering of zakelijke bijeenkomst. Al sinds 1938 zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen.

 

Een feestlocatie bij uitstek

Ook voor de organisatie van bedrijfsfeesten is Boerderij Mereveld een locatie bij uitstek. De boerderij biedt ruimte voor feesten van 50 tot 700 personen. Door verschillende zalen te combineren is het ook mogelijk om grote themafeesten te organiseren. Wij denken graag met u mee voor de ontwikkeling van een feestconcept dat de avond tot een groot succes zal maken. Een feest dat iedereen nog lang bij zal blijven!

 

Zalen

Boerderij Mereveld heeft 4 zalen, die niet alleen apart maar ook met elkaar gecombineerd te gebruiken zijn. Er zijn verschillende combinaties van de vier zalen mogelijk.

Door de verschillende zalen met elkaar te combineren is het bijvoorbeeld mogelijk een groot themafeest te organiseren, waarbij aan iedere zaal een andere invulling of sfeer kan worden gegeven. Ook zijn de zalen bijzonder geschikt voor het geven van workshops. Boerderij Mereveld kan tot 700 gasten ontvangen.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Bioscopen, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Mereveldseweg 9, 3585LH
Plaats Utrecht
Telefoon 030-2514780
Website Bezoek website
Facebook