BASIS

Utrecht

BASIS in Utrecht

BASIS is een spiksplinternieuwe locatie waar creativiteit tot in het kleinste detail is doorgevoerd; 'Geen glamour en poespas, maar een industriële en rauwe uitstraling geven de club zijn charme. Laagdrempelig en terug naar de BASIS.

BASIS is een spiksplinternieuwe locatie waar creativiteit tot in het kleinste detail is doorgevoerd; 'Geen glamour en poespas, maar een industriële en rauwe uitstraling geven de club zijn charme. Laagdrempelig en terug naar de BASIS. In de weekenden organiseert BASIS regelmatig zijn eigen clubavonden in de grote zaal van het pand. Maar op het moment dat er geen eigen evenementen worden georganiseerd is het uiteraard mogelijk om de locatie te huren. En dankzij de 24-uurs vergunning is een verhuur op elk moment van de dag mogelijk. De rondvaartboten leggen aan voor BASIS, waardoor er ook een uniek combinatieprogramma te maken is. BASIS kan DJ's, catering en hosts verzorgen, naar keuze met gedekte tafels of een buffet. Volledig op maat gemaakt naar aanleiding van uw wensen. De gloednieuwe club van Utrecht ligt in het midden van de stad aan de werf. BASIS is dan ook gevestigd in een sfeervolle middeleeuwse werfkelder. Eenmaal verder in de club blijkt de ruimte echter verrassend hoog en ruimtelijk waardoor men niet meer het gevoel heeft in een kelder te zijn.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Cafés, Discotheken / Clubs, Industriële locaties, Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Deze gloednieuwe locatie is gevestigd in een middeleeuwse werfkelder aan de oudegracht, midden in het bruisende centrum van utrecht. de locatie maakt zowel in het interieur als in het licht gebruikt van oude materialen met een moderne toepassing. staal en hout zijn hierbij 2 belangrijke ingrediënten. in de grote zaal bevinden zich een grote en een kleine bar, beide met industrieel, doch modern uiterlijk.
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Op 5 minuten lopen is het mogelijk om te parkeren (parkeerplaats la vie / bijenkorf). het gebeurt veelvuldig dat gasten en/of artiesten ervoor kiezen om hier hun auto te parkeren.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Oudegracht aan de werf 97, 3511 AL
Plaats Utrecht
Telefoon 030 223 2656
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/clubbasis/?fref=ts