Orangerie Oud Uden

Uden

Orangerie Oud Uden in Uden

Een schitterende ruimte waarin geen enkel detail ontbreekt. De openhaard bij de ingang en de grote kroonluchters zijn een absolute eyecatcher van de ruimte. Orangerie Oud Uden is de ideale locatie voor al uw zakelijke, feestelijke en privé bijeenkomsten. Een unieke ambiance voor groepen variërend tussen 25 en 100 personen.   Bent u met een kleiner gezelschap dan is onze Bovenzaal een perfect alternatief.   Orangerie Oud Uden is o.a. de ideale locatie voor: *Diner *Receptie *Koffietafel *Borrel *Vergadering *Feestavond *Lunch *Verjaardag *Presentatie  

De sleutel tot goede kookkunst is allereerst het genoegen dat men beleeft bij het bereiden van een feestmaal.

Kookfeest Oud Uden biedt u meer dan dat: namelijk de voldoening in het gezamenlijk gestalten van die maaltijd. En dit in een ambiance waar we met recht trots op mogen zijn.

Is het Bourgondisch Brabant of de onderlinge sfeer, het is aan u te beoordelen wat onze kookstudio daadwerkelijk voor u kan betekenen en wat daarin, uw -toekomstig- aandeel is. Gezelligheid in koken kent vele gezichten, de verschillende seizoenen zijn daar een goed voorbeeld van. Kookfeest Oud Uden maakt uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande kwalitatieve ingrediënten, aangepast aan het seizoen. Op verzoek kunnen wij uiteraard ook speciale thema's verzorgen.

Onze website dient u een inzicht te verschaffen over datgene wat wij te bieden hebben. Proeven en genieten van de sfeer is in onze visie slechts mogelijk indien u onze kookstudio een keer bezoekt. U bent van harte welkom.

Kookfeest Oud Uden; beleef en geniet

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Sint-janstraat 48-50, 5401 BB
Plaats Uden
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook