MFC Hoogthij

Steenwijkerwold

MFC Hoogthij in Steenwijkerwold

MFC Hoogthij in de Kop van Overijssel heet u van harte welkom. De modern ingerichte zalen en vergaderruimtes bieden iedereen, ongeacht de groepsgrootte, alle mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten.

Bij Hoogthij kunt u zalen huren tegen aantrekkelijke prijzen. Alle voorzieningen voor een geslaagde bijeenkomst, vergadering of training zijn aanwezig. Denkt u aan ruime vergadertafels, flip-over, katheder, beamer, kortom alles wat een moderne vergaderruimte verlangt. Naar wens kunt u voorzien worden van koffie en thee, maar ook een volledige broodmaaltijd met soep. Uw gasten ontvangen in Hoogthij staat garant voor een warme ambiance in een modern jasje voor het houden van bijeenkomsten, trainingen, cursussen en vergaderingen. Het gebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten. Voor gasten die slecht ter been zijn, is er ook een ruime lift aanwezig.

Direct voor de deur zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Hoogthij is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A32 (Leeuwarden-Zwolle). Vanaf afrit Steenwijk Noord bent u al met 5 minuten op onze locatie.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen koffiebar
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Moderne warme ambiance
Toegankelijkheid Lift aanwezig, rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Gratis parkeren, grote parkeerplaats voor de deur
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00-18.00
Dinsdag 08.00-18.00
Woensdag 08.00-18.00
Donderdag 08.00-18.00
Vrijdag 08.00-18.00
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Oldemarktseweg 117, 8341SC
Plaats Steenwijkerwold
Telefoon 0521-589229
Website Bezoek website
Facebook