Kasteel Steenbergen

Steenbergen

Kasteel Steenbergen in Steenbergen

Kasteel Steenbergen stelt haar zalen beschikbaar voor al uw zakelijke en prive evenementen. Een professionele aanpak, een op maat gesneden arrangement en een eigen parkeerterrein zullen bijdragen aan een succesvol evenement.

 Kasteel Steenbergen stelt haar zalen beschikbaar voor al uw zakelijke en prive evenementen. Een professionele aanpak, een op maat gesneden arrangement en een eigen parkeerterrein zullen bijdragen aan een succesvol evenement.

Bij Kasteel Steenbergen kunt u een breed scala aan evenementen organiseren zoals: bruiloften, verlovingsfeesten, henna feesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen, presentaties, buffetten en events. Het is mogelijk om de gehele ruimte ( 350 personen ) te reserveren voor uw speciale gelegenheid. De ruimte bestaat uit 2 zalen met beiden een aparte ingang. Er staat een grote proffesionele keuken met een inloop- koeling en vriezer, oven, vaatwasser etc. Tevens is het pand voorzien van airconditioning.
Naast het verhuren van de ruimten stellen wij ook andere diensten ter beschikking. U kunt tegen een scherpe prijs de catering door ons laten verzorgen. Wij werken samen met een aantal decorateurs. Zo kunt u uw gewenste kleuren/ thema samenstellen. Ook stellen wij een exclusieve dienst te beschikking, we hebben een grote ruimte waar de kids kunnen spelen met toezicht van een oppas. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw avond.
Wij hanteren geen kleine letters of verborgen kosten. U bent geheel vrij in het nemen van afzonderlijke diensten zonder bijkomende kosten of extra af te nemen diensten.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kastelen en landhuizen
Aantal zalen
Voorzieningen Van alle gemakken voorzien, ruim, flexibel, wensen van klanten, aparte zalen voor mannen en vrouwen, flexibel indeling, podium, kleedruimte, gebedsruimte voor mannen en vrouwen,ruimte voor loewdo, grote keuken met alle voorzieningen, muziekinstallatie aan
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Geheel naar eigen wens
Toegankelijkheid Rolstoelvrij, livemuziek, band, dj, zaaldecoratie, grote keuken aanwezig
Parkeergelegenheid Eigen parkeerterrein
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag tot laat in de nacht
Dinsdag tot laat in de nacht
Woensdag tot laat in de nacht
Donderdag tot laat in de nacht
Vrijdag tot laat in de nacht
Zaterdag tot laat in de nacht
Zondag tot laat in de nacht
Adresgegevens
Adres Nassaulaan 33, 4651AA
Plaats Steenbergen
Telefoon +31840036066
Website Bezoek website
Facebook