Stedelijk Museum Schiedam

Schiedam

Stedelijk Museum Schiedam in Schiedam

Stedelijk Museum Schiedam - LocatieverhuurHet neoclassicistische museum is in 1785 gebouwd door de Italiaanse architect Jan Giudici. In de periode 2003-2006 is het museum grondig verbouwd en begin 2014 is het entreegebied naar straatniveau verplaatst. Met voorzieningen zoals het Alewijn de Groot Auditorium (met beschikking over een eigen bar en café), de Kapel en 't Atelier is ons museum een uitstekende locatie voor bruiloften, concerten, feesten, lunch of diner, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten, zoals seminars, congressen, vergaderingen en recepties.

Stedelijk Museum Schiedam - Locatieverhuur
Het neoclassicistische museum is in 1785 gebouwd door de Italiaanse architect Jan Giudici. In de periode 2003-2006 is het museum grondig verbouwd en begin 2014 is het entreegebied naar straatniveau verplaatst. Met voorzieningen zoals het Alewijn de Groot Auditorium (met beschikking over een eigen bar en café), de Kapel en 't Atelier is ons museum een uitstekende locatie voor bruiloften, concerten, feesten, lunch of diner, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten, zoals seminars, congressen, vergaderingen en recepties.
Catering
De catering binnen het museum wordt door ons verzorgd. Wij denken graag met u mee en geven advies over een passende culinaire invulling voor uw evenement.
Extra faciliteiten
Onze ruimtes zijn uitgerust met moderne audio- en video apparatuur (geluidsinstallatie, microfoon, beamerinstallatie). Ook is het mogelijk om een vleugel te huren.
Arrangementen
In overleg kan een arrangement samengesteld worden. Bij diverse tentoonstellingen bieden we publieksactiviteiten aan. Programma's op maat kunnen in overleg worden samengesteld. Graag denken wij mee om binnen uw budget de perfecte bijeenkomst te verzorgen.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Musea
Aantal zalen
Voorzieningen terras, restaurant, bar,
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, neoclassicistisch, kunst
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Betaald parkeren, parkeergarages in de buurt
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Hoogstraat 112, 3111 HL
Plaats Schiedam
Telefoon 010 - 246 36 66
Website Bezoek website
Facebook