AFAS Circustheater

Scheveningen

AFAS Circustheater in Scheveningen

Het AFAS Circustheater staat voor klasse, stijl en kwaliteit. Het inmiddels meer dan 100 jaar oude theater is de perfecte locatie voor elk evenement van 5 tot 2000 personen. Gelegen in het hart van Scheveningen, op loopafstand van het strand biedt het AFAS Circustheater een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en daarnaast meer dan voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het theater.

AFAS Circustheater
Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie dat zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het theater biedt tien multifunctionele ruimtes met uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld een vergadering, productpresentatie, modeshow of congres. Zelfs een creatieve brainstorm op het podium behoort tot de één van de mogelijkheden. Als extra optie kan de theaterzaal worden verkleind tot een capaciteit van 200 personen (normaliter 2000 personen). Kortom, een schitterende locatie, om uw relaties in stijl te ontvangen.

Ons team adviseert u graag tijdens het traject van idee tot bijeenkomst. Samen met huiscateraar Maison van den Boer en preferred partner NFGD zorgen we voor de creatieve, culinaire en technische invulling van uw evenement.

Over de locatie van Stage Entertainment Nederland
Stage Entertainment Nederland beschikt over één unieke evenementenlocatie in de Randstad: het AFAS Circustheater Den Haag. De locatie biedt de juiste balans tussen een prettige, informele ambiance en een levendige, zakelijke omgeving en heeft de warme uitstraling die een evenement nou juist zo bijzonder maakt.

Voor het boeken van uw zakelijke evenement in het AFAS Circustheater kunt u contact opnemen met 070 – 4167607. Kijk voor meer informatie op onze website www.afascircustheater.nl/zakelijk


 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen Restaurant, 10 afzonderlijke ruimtes, bezoek aan musical
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Stijlvol, modern
Toegankelijkheid Beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar, 4 invalide parkeerplaatsen
Parkeergelegenheid In de directe omgeving van het afas circustheater bevinden zich drie parkeergarages. deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend en zijn op loopafstand te bereiken
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Circusstraat 4, 2586 CW
Plaats Scheveningen
Telefoon 0704167607
Website Bezoek website
Facebook