Theater aan de Parade

's-hertogenbosch

Theater aan de Parade in 's-hertogenbosch

Vooral het multifunctionele karakter van onze accommodatie, dat uniek is in de regio ‘s-Hertogenbosch. Onze zalen zijn in te richten voor diverse activiteiten zoals recepties, congressen, productpresentaties en sit-down diners.

Theater aan de Parade, pal naast de Kathedrale Basiliek Sint-Jan in het centrum van de gezellige historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, is gemakkelijk te vinden en te bereiken met zowel het openbaar vervoer als op eigen gelegenheid. In de directe omgeving van ons Theater is voldoende parkeergelegenheid.

Wat maakt Theater aan de Parade bij uitstek geschikt voor het doel dat u voor ogen heeft? Vooral het multifunctionele karakter van onze accommodatie, dat uniek is in de regio ‘s-Hertogenbosch. Onze zalen zijn in te richten voor diverse activiteiten zoals recepties, congressen, productpresentaties en sit-down diners. Catering, in tal van varianten, kunnen wij daarbij voor u verzorgen. Belangrijk is natuurlijk ook de ervaring, kennis en flexibiliteit van staf en personeel. Vanaf ons eerste contact doen wij onze uiterste best voor u en uw gasten, of dat er nu 20 of 1500 zijn.

Grote Zaal

De Grote Theaterzaal heeft een vaste opstelling met 900 comfortabele rood pluchen zitplaatsen: ons paradepaardje voorzien van moderne faciliteiten en eigentijdse uitrusting op velerlei gebied. Een goed voorbeeld is de computergestuurde toneelhijsinstallatie (de zogenaamde trekkenwand) die inmiddels bij vele gelegenheden een gewaardeerde bijdrage heeft geleverd aan het welslagen van een evenement. Allround technici behoren tot de vaste staf van het Theater en staan u permanent terzijde tijdens uw evenement. Geluid en lichtfaciliteiten zijn op ruime schaal voorhanden en hoeven niet afzonderlijk te worden gehuurd. Kortom: Allemaal voordelen bij de huur van ons Theater, en wij zijn er trots op wanneer uw evenement een succes is!

Pleinzaal

Deze multifunctionele Zaal, eventueel uitgebreid met naastliggende Foyers, is geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten: van lezing tot symposium in tribuneopstelling (200 zitplaatsen), van receptie tot diner of een feestelijk bal (afhankelijk van de invulling maximaal 600 personen) tot de vertoning van uw favoriete bioscoopfilm - alles behoort tot de mogelijkheden.

In samenwerking met vooraanstaande Cateringbedrijven wordt van ieder evenement iets bijzonders gemaakt. Voorafgaand of na afloop van uw voorstellingsbezoek relaties ontvangen onder het genot van een hapje en een drankje: de Pleinzaal is 'the place to be' (minimaal 200 gasten).

Uw evenement is onze uitdaging: alles wordt afgestemd op uw wensen en behoeften.


Cinema Club

De moderne bioscoopzaal met 184 vaste first-class zitplaatsen is tevens uitstekend geschikt voor een presentatie, lezing of besloten filmvertoning of, zo u wilt, als extra ruimte voor uw evenement. De digitale geluidsvoorzieningen geven een extra dimensie bij filmvertoningen.

De medewerkers van Theater aan de Parade kunnen in principe iedere door u gewenste film inhuren voor een privé-vertoning voor uw gezelschap waaromheen uiteraard de ontvangst en een eventuele nazit ook bij ons in goede handen is. Informeer naar de mogelijkheden.

Theatercafé

Start-, rust- of eindpunt van uw bezoek aan (toeristisch) ‘s-Hertogenbosch!
Voor groepen vanaf 20 personen zijn wij graag uw gastheer. Reserveren is noodzakelijk.

Foyers

Drie ruime Foyers bieden de ideale ambiance voor ontvangsten, recepties, diners, productpresentaties, exposities en vele andere activiteiten. Tevens bestaat de mogelijkheid om op de foyer van de eerste verdieping door middel van geluidwerende wanden zalen op maat te maken met een prachtig uitzicht op de Parade. Ideaal als extra ruimte voor splitsing in kleinere groepen, maar tegelijkertijd uitermate geschikt voor uw nazit na afloop van de voorstelling. Onze gastvrouwen en -heren verzorgen de aangename ontvangst, pauze en 'after-party' voor uw gasten, zoals u het wenst.

Kleine zalen

Theater aan de Parade beschikt naast de Cinema Club en de te creëren zaalruimte in de Foyer op de eerste verdieping ook over twee kleinere zalen van respectievelijk 100 en 90 m2 (geschikt voor 100 en 75 gasten). Naast het gebruik als workshopruimte zijn deze zaaltjes uitstekend geschikt voor ontvangsten tijdens Theatervoorstellingen.
Uw gasten (vanaf 25 personen) apart ontvangen rondom een voorstelling, geeft dat extra Vipgevoel: een avondje uit voor uw gasten in optima-forma. Zij zullen uw gastvrijheid waarderen en wij zullen ze tot 'in de puntjes' verzorgen al naar gelang uw wensen.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Parade 23, 5211KL
Plaats 's-hertogenbosch
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook