Talent Factory

's-hertogenbosch

Talent Factory in 's-hertogenbosch

Een evenement zonder belangrijke aspecten over het hoofd te zien is een hele kunst. Wij nemen deze, vaak tijdrovende, taak graag voor u uit handen. Of het nu gaat om bedrijfsontvangsten, beurzen, vergaderingen, workshops, dansevenementen, theaterproducties, kick-offs, proeverijen, sitting-dinners of personeelsfeesten.

n evenement zonder belangrijke aspecten over het hoofd te zien is een hele kunst. Wij nemen deze, vaak tijdrovende, taak graag voor u uit handen. Of het nu gaat om bedrijfsontvangsten, beurzen, vergaderingen, workshops, dansevenementen, theaterproducties, kick-offs, proeverijen, sitting-dinners of personeelsfeesten.

 

Voor elk gewenst evenement bent u bij The Talent Factory aan het juiste adres.
In deze voormalige scheepsijzergieterij uit 1887 beleeft u sfeer, akoestiek en authenticiteit zoals nergens anders.Het is een locatie met historie, uniek door haar industriële karakter. Een evenement in The Talent Factory zal door haar verrassende en stijlvolle omgeving een ware experience zijn welke u niet snel zult vergeten.

Aanschouw het met eigen ogen
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om direct een verpletterende indruk te maken op uw gasten. The Talent Factory zet uw wensen flexibel, creatief, efficiënt en effectief om in een sfeervol evenement dat zorgt voor een unieke beleving met een blijvende indruk. Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan The Talent Factory, zodat u met eigen ogen deze karakteristieke ruimte kunt aanschouwen!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Buitendijk 2 , 5211WJ
Plaats 's-hertogenbosch
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook