La Gare Vergadercentrum

's-hertogenbosch

La Gare Vergadercentrum in 's-hertogenbosch

La Gare is geschikt voor vergaderingen, presentaties, cursussen, recepties, opleidingen of andere bijeenkomsten, groot en klein. De verschillende vergaderzalen zijn voorzien van geluiddichte schuifwanden, zodat de zaalgrootte kan worden afgestemd op het aantal gasten.

Vergadercentrum La Gare.
Het zakelijke trefpunt in Den Bosch.

La Gare is gevestigd op het treinstation Den Bosch. Dit vergadercentrum ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum.

La Gare is geschikt voor vergaderingen, presentaties, cursussen, recepties, opleidingen of andere bijeenkomsten, groot en klein. De verschillende vergaderzalen zijn voorzien van geluiddichte schuifwanden, zodat de zaalgrootte kan worden afgestemd op het aantal gasten. De aanwezigheid van daglicht en airconditioning zorgt ervoor dat uw bijeenkomst in de ideale atmosfeer plaatsvindt. Bovendien beschikken alle zalen over een flip-over, overhead projector & scherm. Ook worden de zalen op verzoek voorzien van de gewenste audiovisuele middelen.

La Gare kan u in alle gemakken voorzien. Van een snelle lunch of uitgebreid diner, als voor snacks of een kop koffie. De service zit dan ook in meer dan de zaalverhuur, de catering en de bediening alleen, maar vooral in de oprechte aandacht die iedere gast krijgt. Graag denken wij met u mee om uw vergadering zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Vergadercentrum La Gare biedt u alle ruimte
U heeft de keus uit maar liefst veertien zalen. De zaalgrootte kan geheel worden aangepast aan uw wensen. Van 120 personen tot een klein gezelschap. Zoek hier naar de zaal van uw keuze, of bekijk direct de prijzen.

Uitstekend bereikbaar met trein en auto
Aangezien La Gare in het NS Station is gelegen, is het vergadercentrum ideaal te bereiken per trein. La Gare heeft voor zijn gasten daarom een extra service beschikbaar! Bij uw boeking kunt u een NS Dagretour bestellen. Deze maakt het mogelijk om per trein vanuit ieder treinstation in Nederland naar station Den Bosch te reizen op basis van 2e klasse voor een vaste prijs van € 12,50 p.p.

Voor gasten die met de auto komen zijn er ook voldoende faciliteiten. Onder Station Den Bosch is een ruime parkeergarage. Onze routebeschrijving wijst u de weg.

Vergadercentrum La Gare beschikt over alle faciliteiten
U beschikt over alle materialen die u nodig heeft voor een geslaagde meeting. Uiteraard kunnen wij iedere door u gewenste faciliteit verzorgen. Lees meer over onze vergaderfaciliteiten.

Een perfect verzorgd arrangement
Vergadercentrum La Gare heeft verschillende vergaderarrangementen naast onze bekende maatwerkarrangementen. De arrangementen kunnen worden gecombineerd met onze uitgebreide cateringmogelijkheden. Onze kracht schuilt in de maatwerkarrangementen. Wij stellen graag een arrangement voor u samen op basis van uw individuele wensen.

Zalen

Vergadercentrum La Gare beschikt op de derde en vierde verdieping over 14 zalen. Alle zalen zijn voorzien van ramen en zijn geluiddicht! De accommodaties zijn ook uitstekend toegankelijk voor minder validen.

De meeste zalen zijn voorzien van geluiddichte schuifwanden, zodat de zaalgrootte kan worden afgestemd op het aantal mensen. Dit maakt vergadercentrum La Gare uitermate geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. De kleinste zaal kan maximaal 12 personen herbergen, de grootste zaal maximaal 120 personen. Uiteraard zijn er vele opstellingen mogelijk.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Stationsplein 161, 5211BP
Plaats 's-hertogenbosch
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook