D'n Boederij

's-hertogenbosch

D'n Boederij in 's-hertogenbosch

De zaal van ons bedrijf heeft dezelfde uitstraling als het dinercafé waardoor u zich tijden een feestavond waant in een gezellig bruin café, deze sfeer en de bar die zich in de zaal bevind maakt uw avond/middag tot een waar feest.

D’N BOERDERIJ

Aan de rand van ’s-Hertogenbosch op de heinis bevind zich een oude boerderij, waarna een grondige verbouwing in 1997 d’n Boerderij voor het eerst haar deuren opende
Het bedrijf bestaat uit een eetcafe met daarbij een feestzaal (tot 150 personen) en een boven zaal welke gebruikt wordt voor feesten, borrels (tot 45 pers), vergaderingen of diners.

De sfeer die het bedrijf naar buiten probeert uit te stralen voldoet optimaal aan het begrip dinercafé namelijk : een gezellige warme Brabantse huiselijke sfeer waar het mogelijk is om te lunchen of aan de bar gezellig te borrelen (met een groot of klein gezelschap) en daarnaast te genieten van een diner a la carte.

In de zomer maakt het terras het geheel nog completer, lekker buiten lunchen, borrelen of dineren. De zaal van ons bedrijf heeft dezelfde uitstraling als het dinercafé waardoor u zich tijden een feestavond waant in een gezellig bruin café, deze sfeer en de bar die zich in de zaal bevind maakt uw avond/middag tot een waar feest.

Wij zijn geopend dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur
De keuken is geopend vanaf 12.00 u

 

Dinercafe, wat is er allemaal mogelijk?

Lunch vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur

Onze uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Of u nu houd van een salade, panini of een uitsmijter, wij verzorgen het voor u. U kunt tijdens de lunch ook gebruik maken van de diner kaart. Wilt u met een groot gezelschap komen lunchen laat dit ons van te voren weten, het is mogelijk uw besteling op voorhand door te bellen of te faxen zodat u optimaal van uw tijd kunt genieten.

 

Diner vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur

Naast alle mogelijkheden t.a.v feesten borrels en recepties die wij u bieden, kunt u bij ons tegen een scherpe prijs heerlijk dineren met vrienden, familie, of collega’s. Onze diner kaart biedt u een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Of u nu liefhebber bent van vlees, vis, salades of vegetarisch wij hebben het voor u op de kaart staan.

Groepsmenu

D’n Boerderij leent zich uitstekend voor grote gezelschappen tot 45 personen om aan tafel te dineren. Voor gezelschappen vanaf 15 volwassenen serveren wij een drie gangen keuze menu.
Dit is een scherp geprijsd menu met een variatie van vlees en vis. Ook is het mogelijk om in overleg met ons een menu naar keuze samen te stellen. Uiteraard kunt ook ook gebruik maken van een buffet

Sint-Jans lokaal

Deze ruimte is gelegen boven het eetcafé en leent zich uitstekend voor feesten, borrels, recepties tot max. 45 personen. De ruimte heeft een eigen bar en er is een gezellig dakterrasje.

Voor meer informatie nodigen wij u uit om ons bedrijf te bezoeken, zodat u een compleet beeld krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen. Er ligt een folder voor u klaar.

Stalzaal

De grote zaal op de begane grond is geschikt voor gezelschappen tot 150 pers. Deze zaal staat vanaf 35 personen gratis tot uw beschikking. Of u voor een bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, reünie, lustrum, receptie, vergadering, condoleance komt wij verzorgen het voor u.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Herven 52, 5232 NJ
Plaats 's-hertogenbosch
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook