De Lachende Vis

's-hertogenbosch

De Lachende Vis in 's-hertogenbosch

in de zalen van de Lachende Vis kunt u terecht voor alle soorten feesten, partijen en vergaderingen. Wij verzorgen elk feest en elke gelegenheid op maat en spreken daarom graag persoonlijk met u eerst alle wensen door voordat wij tot een prijsopgaaf over gaan.

ZALEN DE LACHENDE VIS Een (afscheids)borrel met collega's, een zakelijke lunch of een warm / koud buffet…in de zalen van de Lachende Vis kunt u terecht voor alle soorten feesten, partijen en vergaderingen. Wij verzorgen elk feest en elke gelegenheid op maat en spreken daarom graag persoonlijk met u eerst alle wensen door voordat wij tot een prijsopgaaf over gaan.

Enkele goede redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent: de dranken die wij in de zalen serveren zijn zeer uiteenlopend; Hertog Jan bier van de tap, een goede Merlot, een frisse Chardonnay, zoete wijnen, sterke dranken, frisdranken en diverse soorten koffie en thee. * We hebben volop keuze tussen 3- of 4 gangen diners (5 verschillende menu's), walking dinners, barbecues, brunches, Brabantse koffietafels en diverse warme en koude buffetten; * We werken alleen maar met verse producten, dagelijks vers geleverd, zodat wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden; * De zalen zijn geschikt van 30 tot 250 personen en voorzien van een diversiteit aan apparatuur. In het café kunnen ongeveer 100 personen terecht; * Er is een combinatie van diverse ruimtes mogelijk; (terras, zaal, café of serre).

BRUILOFT Gaat u trouwen en zoekt u een mooie locatie? Wij hebben diverse ideeën en mogelijkheden voor deze onvergetelijke dag! Wat dacht u van een heerlijke bruidstaart verzorgt door de bekende Bakkerij De Groot? Of een receptie en diner door ons georganiseerd? Wij beschikken ook over een grote dansvloer en podium (tot 10 personen) waarvan gebruik gemaakt kan worden tot in de late uurtjes. Zelfs een DJ en / of liveband kunnen wij voor u regelen!

BEDRIJVEN Wilt u een vergadering, seminar of workshop organiseren? Het kan allemaal bij de Lachende Vis! Vervolgens kunt u dan lekker ontspannen met bijvoorbeeld een hapje en een drankje, een partijtje darts of biljart. Onze openingstijden zijn eventueel zelfs aan te passen aan uw wensen en ook ontbijt en lunch is door ons te serveren, zowel van de kaart als in de vorm van een buffet.

DE ZAAL ALS CONFERENCE ROOM Voor alle vergaderingen zijn de benodigde hulpmiddelen aanwezig, zoals een beamer, flipover, projector, microfoons en een tv- en videocombinatie. Dus heeft u een zakelijke bijeenkomst, bent u jarig of heeft u iets anders te vieren?

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Boschveldweg 34, 5211VG
Plaats 's-hertogenbosch
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook