Zalmhuis

Rotterdam

Zalmhuis in Rotterdam

Zalmhuis Rotterdam, mooie locatie aan de Maas

Het Zalmhuis is de ideale plaats om te genieten van een uitstekend diner of een heerlijk kopje koffie. Om turend over het water te mijmeren over vroeger. Of om baanbrekende toekomstplannen te bespreken. Het Zalmhuis is een historische plek waar jong en oud, rijk en arm, trendy en traditioneel, elkaar tegenkomen en met elkaar genieten van het dynamische uitzicht en alles wat het Zalmhuis te bieden heeft.


Het Zalmhuis omvat de sfeervolle Brasserie met Podium voor uw gezelschap en de Loungebar voor uw ontvangst, het intieme ‘Le Souterrain’, de karakteristieke Orangerie en ‘La Grande Salle’ met allure. De grandeur en ambiance van de Brasserie en de Grande Salle zijn ronduit adembenemend.

Al jaren worden intieme huwelijksdiners, klassieke recepties en spetterende trouwfeesten gegeven in de zalen van het Zalmhuis. Vanaf 1 september 2008 is het ook mogelijk om naast uw complete programma ook de huwelijksvoltrekking in het Zalmhuis te laten plaatsvinden. De ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Capelle aan den IJssel zal u in de sfeervolle Orangerie of La Grande Salle in de echt verbinden.


Alle ruimten beschikken over een eigen terras en het Zalmhuis biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor minder validen is er een gelijkvloerse entree en natuurlijk heeft u de beschikking over een lift.

Mede door de uitstekende bereikbaarheid vanaf het snelwegennet rond Rotterdam en de meer dan royale en kosteloze parkeervoorzieningen op eigen terrein is het Zalmhuis een geliefde plek voor kleine en grote gezelschappen.
 

Minimaal aantal personen:
1

 

Maximaal aantal personen:
300

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Schaardijk 396, 2909 LA
Plaats Rotterdam
Telefoon 010 2665050
Website Bezoek website
Facebook