WATT

Rotterdam

WATT in Rotterdam

De zalen van WATT inspireren en zitten vol energie, ritme, pit en leven. De diversiteit van de verschillende zalen biedt de mogelijkheid tot het organiseren van diverse soorten evenementen. Het maakt WATT uitermate geschikt om verhuurd te worden voor zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, workshops, meetings, diners, productpresentaties en personeelsfeesten.

De zalen van WATT inspireren en zitten vol energie, ritme, pit en leven. De diversiteit van de verschillende zalen biedt de mogelijkheid tot het organiseren van diverse soorten evenementen. Het maakt WATT uitermate geschikt om verhuurd te worden voor zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, workshops, meetings, diners, productpresentaties en personeelsfeesten. WATT biedt tal van mogelijkheden voor groepen van 20 tot 2000 personen De aanwezige techniek zorgt voor vele mogelijkheden in licht en geluid, dat daardoor makkelijk aangepast kan worden aan de vraag en het sfeerbeeld van het event. Tevens beschikt de gehele locatie over een wireless internetverbinding, waardoor de zalen perfect zijn voor presentaties en conference calls.

Stage (Grote Zaal) uitermate geschikt voor grote congressen, personeelsfeesten en symposia. Stage heeft twee verhoogde gedeeltes, waardoor de zaal ook in tweeën gesplitst kan worden. Daarnaast kan het balkon als exclusieve vipruimte gebruikt worden.

Basement al jaren een begrip in ‘the clubscene\'. Deze ondergrondse ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden zoals; workshops, lezingen, receptie etc. Verder kan deze ruimte prima worden getransformeerd in een loungeruimte of open keuken.

Popular (Kleine Zaal) is een kleinere ruimte voor de wat intiemere aangelegenheden denk aan een zakelijk exclusief vergaderdiner, presentatie, film. De zaal zit vast aan het Café, die tevens gekoppeld kan worden aan de Popular.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Naast 3 verschillende zalen, bezit WATT een rooktuin en een Café.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Alle sferen zijn mogelijk binnen watt; van een informeel bedrijfsfeest tot aan een formele bijeenkomst.
Toegankelijkheid Watt ligt in het culturele hart van rotterdam aan het begin van de west-kruiskade. watt is rolstoeltoegankelijk, behalve de basement.
Parkeergelegenheid Watt ligt nog geen 10 minuten van rotterdam centraal station. de dichtsbijzijnde parkeermogelijkheid is de garage op het schouwburgplein.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres West-kruiskade 26-28, 3014 AS
Plaats Rotterdam
Telefoon +31(0)10 2179190
Website Bezoek website
Facebook